Ricciardo en Marko speelden om grof geld in weddenschap

De zevenvoudig Grand Prix-winnaar wist later quitte te spelen dankzij een tweede weddenschap. Nadat Ricciardo aankondigde Red Bull te verruilen voor Renault, riep hij bij Red Bull te verwachten dat Valtteri Bottas Mercedes zou verlaten. Marko durfde de weddenschap wel aan, en zei dat Ricciardo duizend euro van hem zou krijgen als het daadwerkelijk gebeurde. Echter: de Australiër zou Marko duizend euro schuldig zijn als Bottas Mercedes niet verliet.
Ricciardo vertelde Motorsport.com zelf 'niet zo'n gokker' te zijn, het idee om geld in te zetten kwam volgens hem van Marko. "Daarna hebben we nog een weddenschap gedaan. In Melbourne won ik het verloren geld terug. Marko dacht dat Red Bull in de kwalificatie de top drie zou halen, ik betwijfelde dat." Max Verstappen was de snelste Red Bull-rijder in Australië: de Nederlander kwalificeerde zich als vierde, waardoor Ricciardo zijn duizend euro terug won.
In de eerste drie Grands Prix van het jaar heeft Ricciardo slechts zes WK-punten gescoord. De teller van voormalig teammaat Verstappen staat inmiddels op 39 stuks. Waar Ricciardo's werkgever Renault inmiddels twaalf punten heeft, staat Red Bull op 52 stuks.

Top Headlines

Oudere Top Headlines