Vettel en Hamilton op één lijn: 'Dat haat ik het meest!'


Lewis Hamilton vecht dagelijks tegen de verwoesting van de natuur en ook Sebastian Vettel is overtuigd: dit kan zo niet langer. Het duo vormt nu de ruggengraat van de beweging voor het groener worden van de sport, 'petrolhead' Max Verstappen staat daar tegenover.
'De politiek heeft in het verleden gefaald. Hopelijk komen ze daar zelf snel achter en vinden ze een oplossing. We moeten zorgzaam zijn in plaats van het steeds groter wordende probleem te negeren, voordat het te laat is', zo opent de Duitser volgens Motorsport-Total .
Groene Vettel ruimt ook in het bos op
Vettel geeft graag het goede voorbeeld en zet geregeld de toon in de paddock als hij plastic flessen van de grond raapt en in de prullenbak gooit. Zo draagt de Ferrari-coureur ook in de dagelijkse gebruiken van de sport zijn steentje bij.
Maar daar houdt hij het niet bij. Als hij in het bos rent - om op conditie te blijven - dan doet hij het ook. Wat blijkt, Vettel hekelt mensen die hun troep laten slingeren: 'Dat haat ik het meest, als mensen hun afval zomaar in de natuur gooien.' (Foto: Ferrari F1 Team)

Top Headlines

Oudere Top Headlines