Ondertussen in de F1 | Eerste kilometers op het circuit voor Verstappen


Tussen al het belangrijke nieuws door kun je zelfs tijdens de winterstop best wat dingen missen. Geen nood, F1 Maximaal houdt je in de rubriek 'Ondertussen in ...' op de hoogte van de zin en onzin uit de wereld der Formule 1.
Eerste kilometers op het circuit voor Verstappen
De eerste kilometers van 2020 op het circuit zijn gemaakt door Max Verstappen. Nog niet in zijn nieuwe RB16, maar wel te voet. Op het circuit Autodromo Internacional do Algarve in de Portugese plaats Portimão is de Nederlander in training. 
[social-post platform="instagram" id="B7TzQIIBOMi"]
Norris genomineerd voor een Oscar?
De bekendmaking van de presentatiedatum van Lando Norris is zo goed gevallen bij de internationale pers, dat volgens het McLaren-Twitteraccount de Britse coureur genomineerd is voor een Oscar. Wij als Formule 1-fans weten natuurlijk al op wie we moeten stemmen..
[social-post platform="twitter" id="1217029022154199040"]
Ricciardo bereidt zich voor op banking Zandvoort
Daniel Ricciardo is zichzelf druk aan het klaarstomen voor het 2020-seizoen. De Renault-coureur houdt van sporten en is geregeld op de fiets te zien. Ook tijdens de winterstop pakte Ricciardo de fiets en toen hij een schuine helling tegenkwam kon hij het niet laten: 'Mij alvast aan het voorbereiden op de banking in Zandvoort', zo luidde het commentaar van de Australiër.
[social-post platform="instagram" id="B7SpRe5F8l9"]
Verstappen loopt niet in Red Bull-fabriek
Het mag duidelijk zijn, Max Verstappen kan zo langzamerhand doen en laten wat hij wil bij Red Bull. Als hij op de fabriek in Milton Keynes te vinden is dan hoeft de Red Bull-prins natuurlijk ook niet te lopen. Hij houdt de Red Bull-minibike tot zijn beschikking: 'We stormen de nieuwe week in bij de Red Bull-fabriek', zo luidt de uitleg van het Red Bull-twitteraccount.
[social-post platform="twitter" id="1216656337045786624"]
Hamilton in actie voor eerste filmrol
Wereldkampioen Lewis Hamilton heeft een druk leven, vol met racen (feit), veganisme (feit), hard trainen (feit) en feesten (mythe). Daar kan natuurlijk nog wel wat bij! Op Instagram showt hij zijn schietkunsten voor een aankomende filmrol, in een demonstratie op het terrein waar Keanu Reeves trainde voor de John Wick-films. Not so weird flex Lewis, not weird at all.
[social-post platform="instagram" id="B7O4qz9BzZY"]
Hamilton is geen vreemde in de toneelwereld. Eerder maakte hij digitaal al zijn opwachting in de game Call of Duty: Infinity Warfare en sprak hij teksten in voor Cars 2, wat meer aan het begin van zijn Formule 1-carrière.
[social-post platform="youtube" id="aeBKk8K86gI"]
[social-post platform="youtube" id="Op2MEWNS3fQ"]
 
Norris trapt lol in de woestijn
Lando Norris heeft, aan zijn posts op sociale media te zien, een prima vakantie. Op Twitter vertelt de McLaren-coureur hoe hij in de Verenigde Staten naar een woestijn reed met een gloednieuwe auto van de zaak... 
[social-post platform="twitter" id="1216367380605153285"]
Gasly maakt zijn hoofd leeg op het water
Pierre Gasly heeft er een moeilijk seizoen op zitten, maar wist op de valreep nog wel een bijzondere podiumplaats binnen te slepen bij Toro Rosso. De Fransman geniet dan ook van een welverdiende vakantie met zijn familie.
[social-post platform="instagram" id="B7L9ep2iqqH"]
Ophef op social media na nieuw logo Alfa Romeo
Op social media is nogal wat ophef ontstaan over het nieuwe logo van Alfa Romeo. Het voormalige Sauber heeft sinds de komst van Robert Kubica als testcoureur het Poolse PKN Orten als hoofdsponsor en dat resulteert in een nieuw logo. Zeg het maar: mooi of niet? 
[social-post platform="twitter" id="1215937092527755264"]
Honda neemt met droefenis kennis van overlijden Japanse Olav Mol
Bij Honda heeft men met droefenis kennisgenomen van het overlijden van Imamiya San. De Japanner was jarenlang actief als commentator van de Formule 1 in zijn thuisland en had vanuit die rol een enorme invloed op de stijgende populariteit van de sport. 'We stellen zijn invloed op de populariteit van de sport enorm op prijs', aldus Tanabe-San in een statement. 'Sinds 1970 was hij al actief om de sport populair te maken in Japan. Vanuit die rol heeft hij Honda ook altijd gesteund. We wensen zijn nabestaanden alle sterkte toe.' 
[social-post platform="twitter" id="1215770952291639302"]
Kamphues en Doornbos kunnen er niet door
Rob Kamphues en Robert Doornbos gaan momenteel door het land met een eigen theatervoorstelling rondom de Formule 1. Dat geeft soms ook problemen, zo staan de heren van Ziggo Sport in de video hieronder voor een hek dat dicht blijft, en zo kunnen ze niet eens het theater binnen komen waar ze op moeten treden.
 

Grosjean haalt een nat pak
Tussen de laatste race van 2019 en de teampresentaties voor 2020 komt het hele Formule 1-circus even op adem en hebben de coureurs veel vrije tijd. Zo ook Romain Grosjean. De Haas-rijder is in het Zwitserse Genève om op het bekende meer waar de stad aan ligt, te gaan kitesurfen.
[social-post platform="instagram" id="B7JOi6xJukq"]
Mercedes grapt over Verstappens Barcelona-win
Op Twitter vroeg het account van Circuit de Barcelona-Catalunya haar volgens om een verhaal dat te maken had met het circuit. De vereisten klonken als volgt: 'Vertel ons een verhaal van iets wat je overkomen is op ons circuit dat waar is maar klinkt als een leugen.' Mercedes had weinig tijd nodig om een gevatte opmerking te plaatsen.
[social-post platform="twitter" id="1215656680807190528"]
Hamilton doneert 500.000 dollar aan Australië
Drie dagen geleden stelde Lewis Hamilton via Instagram de vraag hoe hij het beste kan helpen en doneren om Australië te helpen in de strijd tegen de bosbranden. Hij heeft de juiste informatie gevonden blijkbaar en op Twitter meld hij zijn besluit om een half miljoen dollar te doneren ter ondersteuning van de dieren, vrijwilligers en brandweer.
[social-post platform="twitter" id="1215319516076498944"]
Horner met ode aan Verstappen
Christian Horner heeft via Instagram een foto van hemzelf en Max Verstappen gepost met een schitterende tekst eronder. De Britse teambaas is dolgelukkig dat de Nederlander blijft en laat dit duidelijk merken: 'We beginnen 2020 zo goed mogelijk! Enorm trots dat we onze samenwerking hebben verlengd tot en met 2023. Verstappen is van onschatbare waarde en hij gelooft in onze samenwerking met Honda!'
[social-post platform="instagram" id="B7BNbvVASvJ"]
Verstappen houdt conditie op peil in Monaco
Max Verstappen lijkt na een gezellige kerst en een contractverlenging zich al weer op te maken voor een nieuw seizoen bij Red Bull. Op de bergachtige paadjes in Monaco werkt de Nederlander aan zijn conditie.
[social-post platform="instagram" id="B7EL-N7htf6"]
Van der Garde feliciteert Verstappen met deal
We zagen enkele Formule 1-kenners uit Nederland Max Verstappen al feliciteren met zijn contractverlenging bij Red Bull. Ook Giedo van der Garde mengt zich nu in dit publiek. Onder een foto van het duo zet hij: 'Gefeliciteerd met je deal, vriend. Wijze beslissing!'
[social-post platform="instagram" id="B7BluVPHqOb"]
Hamilton viert zijn verjaardag in de sneeuw
Op Instagram heeft Lewis Hamilton gedeeld hoe hij zijn verjaardag gevierd heeft, namelijk op een snowboard. De Brit was op wintersport en schrijft de volgende tekst onder het filmpje terwijl hij door de poedersneeuw snijdt: 'Mijn eerste afdaling van de dag, deze is voor mijn verjaardag. Overal poeder!'
[social-post platform="instagram" id="B7B8TH2hM6B"]
Honda verwelkomt vertrouwde Verstappen
Ook Honda gebruikt Instagram om de waardering voor Max Verstappen uit te spreken. Verstappen - die de Japanners de eerste overwinning schonk in het hybride-tijdperk - gaf aan dat de betrokkenheid van Honda een rol speelde in de beslissing. Honda is ook heel blij met de contractverlenging: 'Samen doorstomen! Max verlengt zijn contract', zo luidt de omschrijving Honda.
[social-post platform="instagram" id="B7BAT-xhhgR"]
Doornbos feliciteert Verstappen met contractverlenging
Robert Doornbos heeft niet lang nadat het nieuws bekend werd dat Max Verstappen zijn contract bij Red Bull verlengd heeft de Nederlander gefeliciteerd. Hij plaatste op Instagram de foto die Verstappen zelf ook al gebruikte met 'Gefeliciteerd!' eronder. We zullen waarschijnlijk snel te horen krijgen wat de Formule 1-analist denkt van deze stap voor Verstappen.
[social-post platform="instagram" id="B7A_hLfhQG8"]
Red Bull in de opschietmodus voor Melbourne
Red Bull hoopt de kleine achterstand op de absolute top weg te werken voordat het nieuwe seizoen begint, en gunt ons een mooi blikje achter de schermen! Sterk, sterk. De productiefaciliteiten in Engeland draaien overuren. Wie durft te raden wat er op de foto's gemaakt wordt? Alleen foute antwoorden toegestaan.
[social-post platform="twitter" id="1214111564241997824"]
Ricciardo doneert racepak en geld voor bosbranden
Niet alleen deed een zichtbaar emotionele Daniel Ricciardo een oproep richting hulpverleners en landen om Australië te helpen met de bosbranden bestrijden en de ontstane nood te verlichten, zelf doet de populaire Perthenaar ook een duit in het zakje om bij te dragen aan de noodsituatie. Maar liefst een half miljoen dollar, well done Baku!
Ook zijn racepak wat hij zal dragen tijdens de seizoensopener in Australië, zal erna worden verkocht aan de hoogste bieder. Hopelijk duurt zijn wedstrijd wel langer dan het afgelopen jaar, waar hij al zijn voorvleugel verloor in een kuil direct na de start...  Maar het idee is sowieso sterk. Help jij ook mee? Doen wij ook. Dit kan o.a. hier , hier of hier .
[social-post platform="twitter" id="1214160288162996225"]
Senna-helm geveild voor recordbedrag
Waarde krijgen na je dood: veel artiesten overkomt het. Het geldt ook voor de mythische status die Ayrton Senna na zijn voortijdig overlijden bereikte. Sotheby's veilde in december 103 Formule 1-memorabilia online, waaronder een gedragen en gesigneerde helm van de Braziliaan uit het ongekend succesvolle jaar 1988 waarin McLaren domineerde.
De ruim honderd historische items leverden in totaal 728,454 dollar op (ruim 651.000 euro), maar alleen al de helm van Ayrton Senna ging onder de hamer voor 102.000 dollar , omgerekend 91.139 euro. Ruim 15 procent van de opbrengst kwam dus uit één item, ongekend, zeker voor een radioloze helm!
Ook Hamilton in actie voor Australië
Regerend wereldkampioen Lewis Hamilton heeft het dan wel naar zijn zin in de wintervakantie, maar houdt ondertussen altijd een oogje in het zeil op sociale media. Nu weten we dat de Brit betrokken is bij plantaardige voedselcampagnes en wel van een beetje inspiratie houdt, maar net als een emotionele Daniel Ricciardo is de natuurramp in het zuiden van Australië hem niet ontgaan.
Ook Hamilton springt nu op de bres met de vraag aan zijn volgers hoe hij kan bijdragen. Het resultaat gaat voor hem duidelijker verder dan een paar simpele likes en een oproep. Help jij ook mee? Doen wij ook. Dit kan o.a. hier , hier of hier . Bedankt!
[social-post platform="twitter" id="1214089259038187520"]
Ricciardo in actie tegen bosbranden Australië
Daniel Ricciardo heeft van zich laten horen in een emotionele video op Instagram. Australië, het thuisland van de Formule 1-coureur, staat grotendeels in brand door enorme bosbranden. De Renault-rijder komt nu met een oproep richting de hulpverleners. 
[social-post platform="instagram" id="B65J2ntFwLr"]
Sainz met dikke baard en koningsaspiraties
Carlos Sainz verscheen in Abu Dhabi met een wel heel opmerkelijke outfit. Een manier om van gillende fans af te zijn? 
[social-post platform="twitter" id="1213804534381854721"]
Circuit Zandvoort biedt mogelijkheid nieuwe circuit rond te gaan
Circuit Zandvoort biedt de mogelijkheid aan om nog voor de Formule 1-wagens over het vernieuwde circuit te gaan. Dat moet dan alleen wel met de benenwagen zijn. Op zondag 29 maart wordt de Zandvoort Circuit Run georganiseerd. Deelnemers kiezen ervoor om vier, twaalf of zestien kilometer over het circuit te rennen. Geïnteresseerden hoeven niet te vrezen dan iets van de Formule 1 te missen, er is dat weekend geen Grand Prix.
[social-post platform="instagram" id="B65Z97GjttQ"]
Norris brengt vakantie door als sjeik in Dubai
Lando Norris heeft het deze winterstop goed voor elkaar. De Engelsman lijkt zich prima te vermaken in het warme Dubai. In een gouden snelle bolide tovert Norris zich vervolgens om tot een echte sjeik. Hoe vind jij de kleding hem staan?
[social-post platform="instagram" id="B65yYYqpAYe"]
 
Vrouw Grosjean ongedeerd na fors ski-ongeval
De vrouw van Haas-rijder Romain Grosjean heeft deze week een fors ski-ongeval gehad. De Franse laat dat weten via haar Instagram-account. 'Ik heb een gezwollen gezicht, maar verder ben ik goed. Ik ben sterk! Dank voor al uw herstelberichten, gedurende een week vol emoties. het heeft me goed gedaan.' 
[social-post platform="instagram" id="B63h7ojpSBN"]
Hele jonge Verstappen op de foto met Schumacher
Op de verjaardag van Michael Schumacher plaatst de Amerikaanse sportzender  ESPN twee foto's online van de Duitser met een erg jonge Max Verstappen. Jos Verstappen heeft jarenlang met Schumacher geracet in de Formule 1, en was in 1994 zelfs teammaat van de Duitser. De zevenvoudig wereldkampioen, die sinds zijn skiongeval in 2013 helaas niet meer in het openbaar verschenen is, wordt vandaag 51 jaar.
[social-post platform="twitter" id="1213143072718151680"]
Alonso klaar voor Dakar-debuut op een bank in de woestijn
Fernando Alonso gaat dit jaar meedoen aan de Dakar-rally. Sinds zijn afscheid van de Formule 1 probeert de Spanjaard met meerdere raceklassen zijn tijd op te vullen. De 24 uur van Le Mans was daar al onderdeel van maar ook de woestijnrace die dit jaar door Saudi Arabië gaat, vormt nu een onderdeel van zijn repertoire.
[social-post platform="instagram" id="B62rALwnQ-s"]
Gasly met vriendin nieuwe jaar in, in New York
Pierre Gasly gaat het nieuwe jaar goed in. Met zijn wonderschone vriendin is hij momenteel te vinden in New York City. Hij bracht een bezoekje aan het wereldberoemde Times Square en ook de pont naar het Statue of Liberty heeft hij genomen. Een ware stedentrip voor de Franse Toro Rosso-coureur.
[social-post platform="twitter" id="1213041856864555015"]
[social-post platform="twitter" id="1213041993837940736"]
Norris gespot in een Ferrari-bolide
Tijdens de winterstop is Lando Norris gevonden in een Ferrari-bolide, maar het is geen echte. In een tweet is te zien hoe de Brit in een kinderattractie zit met F1 op de voorkant. Het autotje kent de traditionele rood-witte Ferrari-kleuren. De twitteraar voorzag de foto van het volgende commentaar: 'Rode auto met nummer vijf? Bevestigd: Lando is een Seb fan.'
[social-post platform="twitter" id="1212811492313182211"]
Laatste tests Alonso voor Dakar-Rally begint
Fernando Alonso gaat met Toyota meedoen aan de Dakar-Rally. De tweevoudig Formule 1-kampioen, Le Mans-winnaar en Indycar-coureur gaat met begeleiding van Marc Comas een nieuwe stap zetten in zijn autosport loopbaan. Zondag 5 januari gaat de rally van start in Saudi-Arabië. Vandaag was één van de laatste mogelijkheden om het materiaal nog uit te testen voor de start. 
[social-post platform="instagram" id="B604HNiHtSm"]
Red Bull-coureur Albon viert NYE in arcade
Alexander Albon wenst ook iedereen een gelukkig nieuwjaar op Instagram. De Thaise-Brit is te zien met een vriend van hem in een arcade. De tekst bij zijn post luidt als volgt: 'Gelukkig nieuwjaar allen! De simulatorsessies zijn vroeg begonnen dit jaar.'
[social-post platform="instagram" id="B6z7pr2hBbn"]
Ricciardo in stijl het nieuwe jaar in
Ook Daniel Ricciardo heeft Instagram gebruikt om zijn volgers al het geluk van de wereld te wensen voor in het nieuwe jaar. Dit doet hij in stijl, met een 'car wash' bordje op de achtergrond. 'Schoon setje wielen voor in 2020. Gelukkig nieuwjaar', meldt hij bij de foto.
[social-post platform="instagram" id="B6zHI0sFS6L"]
Sainz met Sainz sr. het nieuwe jaar in
Carlos Sainz is in stijl het nieuwe jaar in gegaan. Strak in pak, naast zijn vader telt hij af om het nieuwe jaar in te gaan. De rest van de familie is er ook bij met (vermoedelijk) zijn vriendin ook naast hem. Op een mooi 2020, Carlos!
[social-post platform="instagram" id="B6x72fTI9l_"]
Nieuwjaarswens Norris uit Venetiaanse gondel
Lando Norris heeft op Instagram zijn volgers ook getrakteerd op een nieuwjaarswens. De Brit is te zien met vrienden in een Venetiaanse gondel, die ergens op het droge stond in Dubai. 'Gelukkig nieuwjaar, mensen! De beste wensen, dank voor alle liefde en steun en ik kan niet wachten om nog meer mooie herinneringen te maken', zo luidt zijn nieuwjaarswens.
[social-post platform="instagram" id="B6yGipvpXcj"]
Van der Gardes nieuwe jaar in met duik
De Van der Gardes hebben op Instagram een kiekje gedeeld van hoe zij het nieuwe jaar in gaan. Met Unox-mutsen sluiten de oud Formule 1-coureur, zijn vrouw en zijn kindje 2019 af en ze zeggen gedag tegen 2020. Die duik die er ongetwijfeld aan zit te komen zal lang niet zo erg zijn als de nieuwjaarsduik in Nederland elk jaar, de familie zit namelijk op Curacao.
[social-post platform="instagram" id="B6yGEbJnYUN"]
Verstappens vieren NYE met Italiaanse zanger
Sophie Kumpen, de moeder van Max Verstappen, heeft op Instagram haar volgers een kijkje gegeven op hoe de Verstappens oud & nieuw vierden. Het begon met een diner, vermoedelijk in Monaco, waar een Italiaanse zanger op de tafel stond en zong. Ook telde hij in het Italiaans af naar het nieuwe jaar. Max Verstappen leek vermaakt door de zanger maar greep regelmatig naar zijn telefoon.
[social-post platform="twitter" id="1212393664720359429"]
Zo zette Ricciardo 2019 op zijn kop
Een van de absolute smaakmakers naast de baan in 2019, was Daniel Ricciardo. De Australiër houdt ervan om een geintje uit te halen en ook als hij zelf in de maling genomen wordt kan hij er altijd smakelijk om lachen. Eigenhandig zette hij de Formula 1 social media in vuur en vlam en in deze compilatie is alle onzin van de Honey Badger in 2019 te zien.
[social-post platform="twitter" id="1212371647589576705"]
Beste wensen van de familie Ocon
Bijzonder geliefd onder de Nederlandse Formule 1-fans is hij niet, maar ook voor ons is deze Instagram post van Esteban Ocon bedoeld. Voor (of na) het laatste diner van 2019 verschijnt er een foto van Ocon met zijn ouders en zijn prachtige vriendin. Ook de Fransman gaat goed het nieuwe jaar in. In 2020 zal hij te vinden zijn in een Renault.
[social-post platform="instagram" id="B6v-LVFC5JS"]
Kvyat gaat met fruitschaal het nieuwe jaar in
Daniil Kvyat komt niet echt over als feestbeest en zijn nieuwjaarswens op Instagram doet dit ook zeker niet vermoeden. De Rus brengt ons de beste wensen voor 2020 en plaatst een foto van zichzelf achter een fruitschaal op het sociale medium. Het ziet er niet naar uit alsof hij bijzonder veel zin had in het feestje..
[social-post platform="instagram" id="B6v1GpkFSPt"]
Horner wenst Formule 1-fans gelukkig nieuwjaar
We krijgen allemaal de beste wensen van Christian Horner. Iets voor de jaarwisseling plaatst de Brit een foto met zijn vrouw op Instagram met de volgende teskt erbij: 'Dank voor alle steun in 2019 - wij kijken uit naar een prachtig 2020! Gelukkig nieuwjaar, maak er wat moois van vanavond.' Grote plannen, Christian?
[social-post platform="instagram" id="B6v-dVrgoBk"]
Horner op stap met honden, of andersom?
Christian Horner heeft op Instagram een foto geplaatst, hij gaat op stap met de honden. De dieren ogen niet al te groot maar kunnen blijkbaar trekken als een dolle. Terwijl Horner voor de kerstboom staat, vermoedelijk voor zijn eigen huis, plaatst hij onder de foto: 'Ik denk dat zij míj misschien wel een rondje meenemen..'
[social-post platform="twitter" id="1211943048680296448"]
Verstappens in Monaco tijdens winterstop
De moeder van Max Verstappen, Sophie Kumpen, heeft een update gegeven over hoe de Verstappens zorgen dat ze zich niet vervelen tijdens de winterstop. Ze zitten momenteel in Monaco en zullen daar waarschijnlijk ook het nieuwe jaar in gaan. Kumpen postte op Instagram een foto van Verstappen, zijn vriendin en de vriend van Victoria op een brug in het vorstendom. De aanhang mag er ook bij zijn.
[social-post platform="twitter" id="1211572118191824896"]
Norris met Flappy Bird de kerstvakantie door
Het is winterstop en dus wordt er niet gereden. Voor veel coureurs is dat een zegen en wordt er volop gefeest, maar Lando Norris lijkt zich vooral te vervelen...
[social-post platform="instagram" id="B6qfFQsIB9A"]
Moeder Verstappen proost al op het nieuwe jaar
Sophie Kumpen, de moeder van Max Verstappen viert de kerstdagen in stijl. De Vlaamse bivakkeert momenteel in Monaco waar ze reeds het glas hief op het nieuwe jaar. Proost, Sophie!
[social-post platform="instagram" id="B6oAUvXluNz"]
Heeft Verstappen er wat kerstkilotjes bij?
Iedereen kent het wel; drank en veel eten zorgen tijdens het kerstdiner voor wat extra kilo's, die er daarna weer af moeten. Max Verstappen was op  boxing day te vinden in het Red Bull-hoofdkwartier, waar hij op de weegschaal ging staan. Zou Verstappen er wat kerstkilotjes bij hebben?
[social-post platform="instagram" id="B6iLTnsDmwA"]
Verstappen: 'Wil ook wel eens niet uit mijn koffer leven'
In de podcast 'F1 aan Tafel' zal Max Verstappen maandag aansluiten bij Jack Plooij. De Nederlander wordt aan de tand gevoeld over het afgelopen seizoen, van de Grand Prix van Australië tot op het moment dat hij er eigenlijk wel een beetje klaar mee is weer. 'Ik wil ook wel eens een keer niet uit m'n koffer leven', horen we de Red Bull-coureur zeggen.
[social-post platform="instagram" id="B6jjxzHhxZH"]
Ook jongste zoontje Jason Verstappen voor de kerstboom
Jos Verstappen heeft ook een foto geplaatst van de Verstappen-familie voor de kerstboom met de nieuwste aanwinst van de familie erbij. Jason Jaxx Verstappen mocht ook op de foto samen met broer Max Verstappen en zus Victoria.
[social-post platform="instagram" id="B6eGMGEFGjH"]
Red Bull en Verstappen tuigen kerstboom op in recordtijd
Het pitstop-team van Red Bull en Max Verstappen gingen ter promotie van Heineken een interessante uitdaging aan. Het team tuigt samen met de Nederlander zo snel mogelijk een kerstboom op. Dat doen ze vast sneller dan de gemiddelde Nederlander!
[social-post platform="twitter" id="1072843111422930944"]
Verstappen en prachtige vriendin bij de kerstboom
In de vorige kiekjes die langskwamen van de familie Verstappen tijdens kerst was de vriendin van Max Verstappen niet te vinden. Nu heeft Verstappen op Instagram ook een foto geplaatst van zichzelf met vriendin voor de kerstboom: 'Een traditionele kerstfoto.'
[social-post platform="instagram" id="B6eJtdOBt_R"]
Ook de moeder van Verstappen sloot later aan om een kerstfoto te nemen, deze keer moest Verstappens vriendin het veld ruimen voor zus Victoria.
[social-post platform="instagram" id="B6d9SallanQ"]
Familie Verstappen: fijne kerstmis allemaal
Pais en vree in huize Verstappen. Hoeven we weinig meer aan toe te voegen, behalve natuurlijk een gezegende kersttijd voor al onze trouwe lezers en volgers namens de redactie! (:
[social-post platform="instagram" id="B6drTobBkA0"]
Horner op de foto met de kerstman
Christian Horner viert kerst in stijl. De Red Bull-teambaas is met zijn familie de feestdagen door aan het brengen en kwam de kerstman tegen. Natuurlijk deelt de Brit dit maar al te graag op Instagram voor al zijn fans.
[social-post platform="instagram" id="B6dMeClA-Wd"]
Hamilton en Bottas op de vingers getikt na sleerace
De twee Mercedes-coureurs Lewis Hamilton en Valtteri Bottas hebben een reprimande gekregen van de politie in Brackley nadat zij op twee sleeën een straatrace hielden op h... ahh, we zitten in Ondertussen.. who are we KIDDING! De Mercedes-marketeers hebben weer een hilarische, korte sketch online gezet om de winter door te komen. Kijk en geniet.
[social-post platform="instagram" id="B6anaiNocgr"]
Video: Vrolijk kerstmis van Red Bull
Red Bull is veruit het meest feestelijke team op de grid, maar ook online hebben ze een reputatie op te houden. We gaan hard richting de kerst en dat is genoeg reden om de jongemannen nog even op te laten komen draven in een heuse kerstoutfit, en ze te overladen met cadeautjes.
[social-post platform="youtube" id="FV_1UIuRVdY"]
Hamilton daagt fans uit ingame
Huidig wereldkampioen Lewis Hamilton heeft op Instagram zijn fans opgeroepen te kijken wat zij kunnen maken van zijn rondetijd in het spel Gran Turismo. De coureur houdt zich in de winter duidelijk niet exclusief bezig met familie, feesten en netflixen, terwijl hij eigenlijk niet eens van de PlayStation Generation is! Met een Le Mans Prototype is de 34-jarige Brit aan het boenderen geweest op de waanzinnige Nordschleife, de 'Groene Hel' in Duitsland. Zou jij zijn 5.31:368 aan kunnen scherpen?
[social-post platform="twitter" id="1209052443352457216"]
Verstappentjes racen in Spanje
Waar wij in de dagen voor kerst wellicht 3FM Serious Request aan het volgen zijn of alvast het kerstmenu aan het samenstellen zijn, maakt de familie Verstappen het gezellig in op het Circuit de Catalunya in Barcelona.
[social-post platform="instagram" id="B6VvcMilx-d"]
Hamilton kijkt terug op al zijn kampioensauto's
Regerend wereldkampioen Lewis Hamilton houdt dan wel vakantie, maar het team van Mercedes vond nog nèt wat tijd om hem even een rondje te laten maken langs alle auto's waarin hij een kampioenschap wist te pakken, en hem te vragen naar zijn sentimenten nu de Brit alweer 13 seizoenen actief is geweest. Spoiler alert: video might contain a curvy McLaren!
[social-post platform="youtube" id="ZGk259BQMHQ"]
Fans opgelet: Drive to Survive komt eraan
Het nieuwe seizoen van de Netflix-hit Drive to Survive komt eraan. Dat heeft Paul Martin, producer van de serie, laten doorschemeren op Twitter. Hij deelt een foto met bijschrift, die duidelijk maakt dat vrijdagavond de laatste hand werd gelegd aan het nieuwe seizoen. Wij kunnen niet wachten! 
[social-post platform="twitter" id="1208162803795857408"]
Altijd prijs met Valtteri Bottas
Alle gala's, lintjesregens, applausjes en prijsuitreikingen zijn ongeveer al geweest, maar F1 Racing vond nog een trofee in de kast waar nog precies de naam van de nieuwste Vliegende Fin op paste. Daarom kreeg hij deze vandaag uitgereikt, vanwege zijn raketstart in de race van Japan die hem de winst opleverde. Kijk hem eens shinen!
[social-post platform="instagram" id="B6TaFB_lLcS"]
Zak Brown aan het spioneren bij Red Bull?
Hoofd van McLaren Zak Brown vindt wel héél creatieve manieren om af te kijken bij de concurrentie. Ze doen er werkelijk alles aan om het gat naar de top te dichten! Topontwerper Adrian Newey heeft namens zijn werkgever Red Bull een veiling voor het goede doel gestart, met als inzet dat de winnaar zou worden uitgenodigd worden in de Red Bull-garage.
Een heel nobel idee, de opbrengsten gaan immers naar The Halow Project om kinderen met leerproblemen te ondersteunen. Totdat je je bedenkt dat de McLaren-CEO in de zaal zat, en de meeste Amerikanen op veilingen wel aardig diepe zakken hebben. De hoogste bieder wint, en aldus geschiedde...  Veel plezier met je tour, Zak!
[social-post platform="instagram" id="B6PCDv3BAWA"]
Achter de schermen met... Guenther Steiner!
Elke fan die zich in slaap huilt vanwege het gemis van de glorieus foeterende Haas-teambaas Guenther Steiner, opgelet! Je kan weer je hart ophalen met de laatste posts van het team-twitteraccount. Hoe simpele vragen kunnen leiden tot geniale ontdekkingen.
[social-post platform="twitter" id="1205820732674064384"]
[social-post platform="twitter" id="1208047404316057601"]
Avondprogramma voor de ware raceliefhebber
Voor de  Die Hard  racefans die tijdens de winterstop niet stil willen zitten is vanavond bij Ziggo Sport een voorproefje te zien van de Dakar-rally. Er zijn weer genoeg Nederlanders die meedoen aan de raceklasse en de wedstrijd die recht door de woestijn snijdt, zorgt geregeld voor spektakel.
[social-post platform="twitter" id="1208024190105903104"]
Olav Mol spot met 'nieuw personeel' van Renault
Ziggo's F1-commentator Olav Mol heeft 'nieuw personeel' gespot die aan de nieuwe motoren van Renault werken voor 2020. 
[social-post platform="instagram" id="B6Q2bzRFtwY"]
Ricciardo krijgt 'secret Santa' cadeau: 'Dit móét Verstappen zijn'
De coureurs deden dit jaar met de hele grid 'Secret Santa'. Iedereen trekt een lootje en de coureurs kopen cadeau's voor degene die ze getrokken hebben bij de loting. Zo krijgt iedereen een cadeau en vervolgens moesten de coureurs raden van wie ze het cadeau gekregen hebben. Het zorgt voor hilarisch beeldmateriaal!
[social-post platform="twitter" id="1207680776403333120"]
Hilarische cartoon gemaakt van F1-commentaar
Er zijn al vaker filmpjes langsgekomen dit jaar van Formule 1-commentaar dat over een cartoon heen is geplakt. De maker van de strips heeft ook de tweede helft van het 2019-seizoen onder de loep genomen en de uitkomst is werkelijk hilarisch.
[social-post platform="twitter" id="1207630283211718656"]
'Schrijf Merry Christmas met schroevendraaier op Seb's auto'
Ferrari gaf een conferentie aan het einde van 2019 waar Sebastian Vettel en Charles Leclerc ook even aan het woord kwamen. Tijdens de conferentie lichtte Leclerc toe hoe hij zijn kerstwensen aan Vettel over zou brengen: 'Ik ga 'Merry Christmas' met een schroevendraaier in de zijkant van Seb's auto krassen', grapte de Monegask. 
[social-post platform="twitter" id="1207579342630539265"]
Doornbos zet handtekening op Porsche
Robert Doornbos is een kijkje gaan nemen bij het Porsche Centrum Rotterdam. De voormalig Formule 1-coureur werd met open armen ontvangen met mocht enkele kleine Porsches signeren. De appelgroene auto's zouden niet misstaan onder de kerstboom voor zoontje Josh.
[social-post platform="instagram" id="B6NmO4ohhjn"]
Vandoorne rondt laatste simulatordag af bij Mercedes
Stoffel Vandoorne mocht na een mislukt seizoen bij McLaren aan de slag in de simulator. Nu de Belg een overstap heeft gemaakt naar het Formule E-team van Mercedes, zit zijn werk in de simulator erop. Met de trofeeën van de renstal op de voorgrond neemt hij afscheid van zijn team.
[social-post platform="instagram" id="B6LpExRCnkh"]
Ricciardo's freestylet in vrije tijd
De heren F1-coureurs zijn met vakantie en dat levert allerlei verschillende taferelen op. Romain Grosjean bakt een broodje, Lewis Hamilton ziet zijn familie weer eens aan tafel en Daniel Ricciardo... daar bestaat er maar eentje van! De goedlachse playboy van de Formule 1 heeft weer eens een episode, waarin hij op een bankje spontaan begint te freestylen op zijn populairste muziek. Deze man met een plan heeft duidelijk een missie voor na zijn carrière!
Bron: Instagram Story .
Wat de Hamilton-familie in hun vrije tijd doet
Lewis Hamilton gebruikt de winterstop om wat meer tijd door te brengen met zijn familie. Natuurlijk horen hier de gebruikelijke familietripjes bij. Vandaag stond een gezamenlijk dansklasje op de agenda voor de Hamiltons.
[social-post platform="instagram" id="B6I5QUHgvoO"]
Zo beoordeelden de experts de Formule 1-coureurs
De experts van  F1 schrijven na elke Grand Prix een zogeheten 'Power Ranking'. In deze ranglijst benadrukken ze wie ze de beste coureur vonden per race, van het seizoen tot nu toe en na de laatste race benadrukken ze dus ook wie ze de beste coureur van het seizoen vonden. Lewis Hamilton gaat er met de winst vandoor, Verstappen bezet de tweede plek in de lijst.
[social-post platform="instagram" id="B6FsvdijI5F"]

Top Headlines

Oudere Top Headlines