F1 Live 18.00 uur | Verstappen krijgt rust in 24-uursrace Daytona, momenteel op P3


Max Verstappen kruipt zaterdagmiddag voor het eerst in 2020 weer achter het stuur voor een grote race. Samen met drie teamgenoten neemt hij deel aan de iRacing 24 uur van Daytona die te zien is op het YouTube-kanaal van de organisatie. 
Om 14.30 uur Nederlandse tijd begint Verstappen vanuit zijn simulator aan de race. De Nederlander rijdt namens Team Redline en zal rijden in een Corvette Daytona. In de virtuele 24-uursrace van Daytona zullen zij gaan proberen om als eerste over de streep te komen. 
[social-post platform="youtube" id="dUPOQ_ZIaAY"]
Verstappen zal die overwinning samen met teamgenoten Atze Kerkhof, Dominik Färber en Patrick Schneider binnen proberen te halen. Kerkhof is Nederlands en rijdt vaker samen met Verstappen op de sim.
Verstappen vaker in actie in de sim
Het is niet voor het eerst dat we Verstappen in de sim zien rijden. De Red Bull-coureur deed eerder al mee aan online versies van de 24 Uur van Spa, de 24 Uur van Le Mans, de 12 Uur van Sebring en de 8 Uur van Silverstone. De 24 Uur van Spa werd gewonnen door Verstappen en co. (Foto: Getty Images/Red Bull Content Pool)
Lees ook:  Verstappen ook in de winterstop achter het stuur: 'Stukje ontspanning voor mij'
[social-post platform="twitter" id="1218265897107935235"]
Volg Max Verstappen live in de 24h van Daytona

Top Headlines