F1 in het kort | Lattifi kaapt racenummer Nico Rosberg


In de rubriek 'F1 in het kort' houdt F1 Maximaal u op de hoogte van het laatste nieuws van de koningsklasse van de autosport dat nét niet in aanmerking komt voor een uitgebreide vermelding, maar uiteraard wel relevant is om toch even te benoemen op de website.
Lattifi kaapt racenummer Nico Rosberg
Aanstaand Williams-debutant Nicholas Lattifi heeft via Twitter bekend gemaakt welk racenummer hij zou gaan hanteren in zijn carrière. Daar bestond al een tijdje twijfel over, ook bij de officiële inschrijvingen was dit nog niet duidelijk. Nu blijkt dat zijn keuze is gevallen op nummer 6, wat eerder het nummer was van oud-wereldkampioen Nico Rosberg die eind 2016 na de hoofdprijs spontaan met pensioen ging. Toeval?
De Canadees licht toe dat zijn keuze losstaat van het succes van de Duitser. 'Ik koos dit omdat ik uit Toronto kom. Die stad staat bekend als 'De Zes'. Als je daar vandaan komt, dan is je kengetal voor je telefoonnummer óf 416 óf 617. Beetje gek misschien, maar het bleef wel plakken bij me.' In maart komt de debutant uit bij Williams naast George Russell.
[social-post platform="twitter" id="1219198318766645248"]

Top Headlines