CEO van Circuit Zandvoort: 'Dé kans om te laten zien dat het wel meevalt'


Robert van Overdijk, CEO van Circuit Zandvoort, denkt dat de verkeersopstopping bij Zandvoort mee zal vallen. Vooral het mobiliteitsplan rondom het evenement staat in de schijnwerpers, er zullen circa 350.000 mensen op de race af komen.
De grote hoeveelheid mensen zorgden vroeger voor veel overlast en opstoppingen. Het zorgde zelfs voor zoveel problemen, dat het Jackie Stewart tot de dag van vandaag nog bijstaat . Van Overdijk wil voor eens en voor altijd deze zorgen de wereld uit helpen.
'Ik denk dat wij nu met z'n allen dé kans hebben om eens te laten zien dat het echt wel meevalt', aldus de Nederlander volgens  Motorsport . Het speerpunt van het mobiliteitsplan van de Grand Prix van Nederland is de mensenmassa verdelen over meerdere vervoersvormen.
GP Nederland moet vlekkeloos zijn
De organisatie gaat er van uit dat veel mensen op de fiets zullen komen en verwachten ze ook bijzonder veel treinreizigers. Uiteraard is de reis kort voor de mensen die dichtbij op de camping overnachten, die zouden zelfs te voet naar het circuit kunnen komen.
'We denken dat het een vlekkeloos weekend gaat worden. Aan de andere kant hoort een klein beetje wachten ook wel bij een groot evenement. En wij denken dat het daarbij blijft', concludeert de man van het Circuit Zandvoort. (Foto: Red Bull Content Pool/Getty Images)

Top Headlines