ExxonMobil: 'Wij leveren graag aan spectaculaire Verstappen'


Ook ExxonMobil heeft gereageerd op de deal die gesloten is met Red Bull Racing. Wat blijkt nu, de brandstofleverancier van het Oostenrijkse Formule 1-team is zeer tevreden over hoe de samenwerking verloopt en zet hoog in op Max Verstappen.
'Een van de grootste namen in de sport, Aston Martin Red Bull Racing, heeft aangetoond dat ze de ideale partner vormen voor Mobil 1 ene Esso Synergy', zo opent Nigel Searle, de Vice President van de ExxonMobil smeermiddelen-afdeling. 
Het merk verkoopt ook voor straatauto's brandstof en smeermiddelen. De ExxonMobil-topman 'We hebben op het circuit technologie geboden die de prestaties verhoogde terwijl we naast het circuit nauw samenwerken met het merk op het gebied van marketing. Zo verbreden wij onze doelgroep met informatie die wij ook kunnen gebruiken in onze producten voor dagelijks gebruik.'
ExxonMobil zet hoog in op Verstappen
Het seizoen zal over iets minder dan twee maanden van start gaan in Australië en ExxonMobil is er klaar voor: 'De aankondiging die vandaag gedaan is staat ons toe om samen te blijven werken met een dynamisch team. Het team staat ons toe om te tonen hoe geavanceerd onze smeermiddelen en onze technologie is.'
'We kijken er naar uit om door te blijven gaan met leveren aan spectaculaire coureurs Max Verstappen en Alexander Albon. De seizoensopener van 2020 komt er in sneltreinvaart aan', concludeert de Amerikaan via de officiële Red Bull-website . (Foto: Red Bull Content Pool/Getty Images)

Top Headlines

Oudere Top Headlines