Auto van Max Verstappen gespot in Rotterdamse haven


Wie vandaag in of rond het Rotterdamse havengebied was, kan plotseling snoeiharde motorgeluien hebben gehoord. Niet omdat er een stratenrace in de Maasstad was, maar omdat Red Bull Racing is naar Nederland afgereisd om filmopnames te maken voor promo voor de Grand Prix in Zandvoort op 3 mei. Op social media verschenen meerdere foto's en video's.
Onder meer tussen de containers van de haven werd gescheurd door twee Red Bull wagens. Daarnaast bericht de lokale nieuwssite Regio15 dat er ook een tweede filmlocatie is gebruikt. Even buiten het dorp Maasland is een weg door de polder afgezet om tegen een typisch Nederlandse achtergrond opnames te maken om binnenkort de thuisrace van Max Verstappen aan te prijzen.
Inwoners van Maasland die hoopten om Max Verstappen te kunnen zien, hebben echter een tegenvaller gehad. Ondanks dat de startnummers 23 en 33 van Alexander Albon en de Nederlander op de wagens prijken, hebben de Red Bull-coureurs hun auto's niet door e polder gestuurd. Zij zijn momenteel op wintersport in Oostenrijk. 
[social-post platform="twitter" id="1221077979868160002"]
[social-post platform="twitter" id="1221081578861924354"]

Top Headlines