Update | Formule 1-auto Verstappen ook gespot in de polder


Wie vandaag in of rond het Rotterdamse havengebied was, kan plotseling snoeiharde motorgeluiden hebben gehoord. Niet omdat er een stratenrace in de Maasstad was, maar omdat Red Bull Racing naar Nederland is afgereisd om filmopnames te maken voor promo's voor de Grand Prix in Zandvoort op 3 mei. Op social media verschenen meerdere foto's en video's.
Onder meer tussen de containers van de haven werd gescheurd door de twee Red Bull-wagens. Daarnaast bericht de lokale nieuwssite Regio15 dat er ook een tweede filmlocatie is gebruikt. Even buiten het dorp Maasland is een weg door de polder afgezet om tegen een typisch Nederlandse achtergrond opnames te maken om binnenkort de thuisrace van Max Verstappen aan te prijzen.
Verstappen niet aanwezig op filmdag Red Bull
Inwoners van Maasland die hoopten om Max Verstappen te kunnen zien, hebben echter een tegenvaller gehad. Ondanks dat de startnummers 23 en 33 van Alexander Albon en de Nederlander op de wagens prijken, hebben de Red Bull-coureurs hun auto's niet zelf door de polder gestuurd. Zij zijn momenteel op wintersport in Oostenrijk. (Foto: Red Bull Content Pool / Getty Images)
[social-post platform="twitter" id="1221077979868160002"]
Update 19:30u, 25-1-2020 | Formule 1-auto Verstappen ook gespot in de polder
De Red Bull-auto's die eerder vandaag gezien waren in de havens van Rotterdam lijken ook op andere plekken in Nederland te zijn opgedoken. Na het filmpje uit de Maasvlakte verschenen er meer filmpjes op Twitter.
Het team van Red Bull is ogenschijnlijk bezig met video-opnames voor de promotie van de Nederlandse Grand Prix. Naast dat men langs de havens in Rotterdam ging, verschenen de auto's van Verstappen en Albon ook in de polders bij Maasland.
[social-post platform="twitter" id="1221098150997479431"]

Top Headlines

Oudere Top Headlines