Horner met een glimlach: 'Dat soort vragen zijn héél brutaal'


Tijdens de eerste vrije training hebben de Red Bulls veel meters gemaakt. De Bulls werden ook regelmatig als eerste naar buiten gestuurd, terwijl veel teams de wagens nog in de pits lieten staan. De suggestieve vraag van  Sky Sports F1 commentator David Croft kon de Brit wel waarderen. Een concreet antwoord kreeg Croft alleen niet.
'Er zijn een aantal dingen waar we naar willen kijken deze sessie. De mannen werden al vroeg naar buiten gestuurd zodat we een beetje kunnen testen, vanmiddag zal het circuit een stuk koeler zijn', meldde Horner.
Toen hem gevraagd werd of hij het brutaal vond als Croft vroeg waar ze dan precies naar aan het kijken waren werd met een glimlach antwoord gegeven: 'Dat soort vragen zijn héél brutaal.'
Er lijkt niets aan de hand
'We proberen gewoon optimaal gebruik te maken van de tijd op het circuit, dat is alles', concludeerde de Red Bull-teambaas volgens Express . Red Bull was tijdens de eerste vrije training data aan het verzamelen, de tweede vrije training is representatiever voor de race omdat de temperatuur bijvoorbeeld vergelijkbaar zal zijn. (Foto: Red Bull Content Pool/Getty Images)

Top Headlines

Oudere Top Headlines