Update | Geen straf voor Hulkenberg en Giovinazzi


In de laatste minuten van de eerste vrije training van Bahrein raakten Nico Hulkenberg en Antonio Giovinazzi elkaar. Het incident leek onnodig: geen van de twee was bezig met het neerzetten van een tijd en Giovinazzi lijkt zijn bolide te besturen met één hand, enkele seconden voor het incident.
Een aantal coureurs kenden problemen met overstuur en het opwarmen van de banden en Lance Stroll schampte de vangrail. Dit leken de meest significante incidenten te worden tijdens de eerste vrije training in Bahrein totdat de Renault en de Alfa Romeo met elkaar in aanraking kwamen in de laatste seconden van de eerste vrije training.
De wedstrijdleiding heeft als reactie op dit schijnbaar onnodige incident beide coureurs op het matje geroepen. Volgens de Spaanse F1-analist Albert Fabrega moeten de coureurs zich vandaag om 16.15 lokale tijd melden bij de wedstrijdleiding om een toelichting te geven over het incident. (Foto: Renault Sport Media)

Hukkenberg y Giovinazzi a declarar a comisarios por el incidente d libres 1 pic.twitter.com/q0gEwycLih
— Albert Fabrega (@AlbertFabrega) 29 maart 2019




Update 16.43 - Geen straf voor Giovinazzi en Hulkenberg
De wedstrijdleiding heeft besloten om geen straf uit te delen voor het incident tussen Antonio Giovinazzi en Nico Hulkenberg in de eerste vrije training voor de Grand Prix van Bahrein. Ze hebben het afgedaan als 'een misverstand' tussen de coureurs.

No habrá penalización por el incidente entre Hulkenberg y Giovinazzi durante la FP1 #BahrainGP ???? @fia pic.twitter.com/hKyCxTuPUO
— #MotorLAT (@motorlat) March 29, 2019




Top Headlines

Oudere Top Headlines