Een waarschuwingsschot voor Verstappen: 'Zit op een ander niveau'


Lewis Hamilton denkt dat hij in 2020 op een ander niveau zit. De Brit heeft een goede winterstop achter de rug en geeft via de Instagram van Mercedes aan dat hij in topvorm is.
'Het trainen is dit jaar anders gegaan, misschien wel beter. Ik voel me fysiek en mentaal alsof ik op een ander niveau zit vergeleken met vorig jaar, dat is positief', aldus de Mercedes-coureur.
[social-post platform="instagram" id="B8dulEADp41"]
Voor Hamilton-fans goed nieuws, voor Max Verstappen-fans minder. Hamilton komt doorgaans traag op gang maar als hij nu al aangeeft in topvorm te zijn is het de vraag of Verstappen aan het begin van het jaar hier profijt uit kan halen.
Hamilton mikt niet op nummer zeven
Wel tempert de 35-jarige rijder de verwachtingen: 'Ik weet dat jullie allemaal uitkijken naar nummer zeven, maar ik denk dat we dit gewoon race voor race aan moeten kijken.'
'We hebben geen idee waar we na de winterstop zullen staan, dus we moeten gewoon kijken of we dit jaar efficiënter kunnen zijn. Met name in ons testprogramma omdat we dit jaar minder tijd hebben', concludeert Hamilton. (Foto: Mercedes AMG F1)

Top Headlines

Oudere Top Headlines