Verstappen vestigt hoop op upgrades in 'speciaal' Barcelona

"De volgende stop voor ons is het Circuit de Barcelona-Catalunya, de baan waar ik mijn eerste Formule 1-race wist te winnen. Om die reden is het een speciaal circuit voor mij", zo blikt de Red Bull-coureur vooruit op de eerste Europese Grand Prix van het jaar.
De vele testkilometers die er tijdens de wintertests traditioneel worden gereden, moeten er aan bijdragen dat Red Bull direct de juiste setup weet te vinden, al weet Verstappen dat de auto op veel punten niet meer dezelfde is als die van twee maanden geleden.
"We brengen net als alle teams de nodige nieuwe onderdelen mee naar het circuit en de temperaturen zullen wezenlijk anders zijn dan tijdens de wintertest, dus het wordt interessant om te zien hoe competitief we werkelijk zijn."
"Voor ons wordt het echter zaak om alles te blijven geven en hopelijk weten we daarbij het gat naar de leiders van het kampioenschap te dichten", vervolgt Verstappen. De Nederlander weet het circuit in Barcelona, ook los van successen uit het verleden, goed te waarderen. "Door de vele snelle bochten is het een technisch uitdagend circuit. Nu we weer wat dichter bij huis rijden, kijk ik er naar uit meer Nederlandse fans op de tribunes te verwelkomen."

Top Headlines