Hockenheim hoopt op vrijdagtest Schumacher om kaartverkoop te stimuleren

Mick Schumacher komt dit jaar uit in de Formule 2, maar dat kampioenschap komt niet in actie tijdens het Duitse Grand Prix-weekend. Toen duidelijk werd dat Mick Schumacher Formule 2 ging rijden, probeerde de organisatie echter alsnog iets te forceren.
"We hebben toen direct contact opgenomen met Liberty Media, waarbij we aangaven graag een deel van de kosten te dragen om de Formule 2 naar Hockenheim te halen. Helaas hebben we te horen gekregen dat één en ander financieel niet haalbaar was", aldus de organisatie van de Duitse Grand Prix ten overstaan van Motorsport-Total.
Omdat er op dit moment bij gebrek aan een echt competitieve Sebastian Vettel zo'n achtduizend minder kaarten zijn verkocht dan op hetzelfde moment een jaar geleden, hoopt de organisatie dat Ferrari of Alfa Romeo nog een konijn uit de hoge hoed toveren.
"Via de media hebben we begrepen dat er geruchten de rondte te doen over een mogelijk vrijdagoptreden van Mick Schumacher tijdens de GP van Duitsland. Voor ons en voor de Duitse fans zou dat natuurlijk geweldig zijn, maar wij hebben geen idee of het daadwerkelijk zover gaat komen."

Top Headlines