MXoN: het grootste motocross evenement van Nederland en jij kan erbij zijn

Motocrossliefhebbers opgelet: het grootste motocross evenement van Nederland, de MXoN, strijkt in het laatste weekend van september neer op het TT Circuit in Assen en jij kan er via Grand Prix Tours bij zijn!
MXoN, dé belangrijkste motocrosswedstrijd ter wereld en vormt een zeldzame krachtmeting tussen de vers gekroonde kampioenen uit het wereldkampioenschap en de supersterren uit een ander groot motocrossland, de Verenigde Staten. Sinds 2013 doen er gemiddeld 40 verschillende landen mee met een afvaardiging van elk drie rijders. Frankrijk won de laatste MXoN-evenementen, maar Nederland stond de afgelopen drie edities ook op het podium. Teamcaptain Jeffrey Herlings won vorig jaar de MXGP-titel, die hij door een blessure dit jaar niet kan verdedigen. Nederland wordt ook dit jaar echter door de Brabander vertegenwoordigd tijdens de MXoN in Assen.
Grand Prix Tours zorgt ervoor dat jij het MXoN-weekend optimaal mee kan maken. Ze bieden daarbij verschillende arrangementen aan, waarbij je ervoor kan kiezen op om de gezellige MXoN-camping te verblijven of in een rustig gelegen hotel. Het weekend van 28 tot en met 30 september kan zo in het teken staan van een fantastische motocrosservaring voor jong en oud.Race naar de site voor meer informatie omtrent tickets en arrangementen voor de MXoN.

Top Headlines