Max Verstappen declasseert concurrentie tijdens Real Racers Never Quit

Op maandag was Max Verstappen in de eerste race op Spa-Francorchamps al oppermachtig, woensdag declasseerde hij de rest van het veld op het circuit van Barcelona tijdens de derde race in het kampioenschap.
Vanaf pole position reed hij eenvoudig weg bij de rest van het veld, waar rivaal Lando Norris een plekje verloor bij de start. De Brit probeerde zichzelf direct terug te knokken naar de tweede plaats, maar ramde in de eerste ronde Guven.
Verstappen bouwde zijn voorsprong op Daniel Juncadella snel uit tot meer dan vijf seconden, waarna Nederlander Larry ten Voorde de tweede plaats overnam. Gestaag wist de Red Bull-coureur zijn voorsprong verder uit te bouwen met een halve tot volle seconde per ronde. Uiteindelijk bedroeg het gat naar zijn naaste belager acht seconden.
Door zijn overtuigende zege verstevigt Verstappen ook zijn leiding in het kampioenschap. Naaste belager Norris kwam niet verder dan een vierde plaats. Later vanavond wordt de vierde race van het kampioenschap verreden op het circuit van Barcelona.

Top Headlines

Oudere Top Headlines