Verstappen ziet kansen voor Red Bull: "Mercedes niet zo goed als het lijkt"

Wie naar de WK-stand kijkt, of dat nu bij de coureurs is of bij de teams, kan welhaast niet anders dan concluderen dat Mercedes dit seizoen het dominante team is. Een verkeerde lezing, zo meent Max Verstappen in gesprek met F1 Technical.
"Het is waar dat Mercedes een geweldige start heeft gehad, maar ze hebben ook het nodige geluk gekend met de problemen van Ferrari. Mercedes is niet zo goed als het lijkt, maar heeft gewoon veel punten gepakt, doordat het weinig fouten maakte."
Red Bull leek bij vlagen sterk in de eerste vier races, maar was nog niet in staat om echt mee te vechten om overwinningen. Op de vraag wat er voor nodig is om mee te kunnen vechten om de titel antwoordt Verstappen dat alles beter moet.
"We moeten onze topsnelheid zien te verbeteren, maar het is meer dan dat. We zijn het seizoen redelijk goed begonnen, maar niet goed genoeg om echt het verschil te maken. Voor de Grand Prix van Spanje introduceren we enkele updates en we blijven er natuurlijk hard aan trekken. Daarna zien we wel hoe de rest van het seizoen zich ontvouwt."

Top Headlines