Verstappen ziet voorsprong kleiner worden na crash met grootste rivaal

Max Verstappen begon de zesde en laatste online raceavond van het Real Racers Never Quit-kampioenschap met een mooie voorsprong van 133 punten in het klassement op naaste belager Kelvin van der Linde. De twee vrijdagse races werden verreden in een Honda LMP2-auto's op het prachtige virtuele circuit van Suzuka. De eerste slag van de avond werd gewonnen door Van der Linde, die de poleposition greep en Verstappen, die op minuscule achterstand tweede werd, verschalkte. Nicky Catsburg zou de race vanaf de derde plek starten, Lando Norris startte vanaf plaats acht.De Red Bull-coureur liet er geen gras over groeien en wist nog voor het einde van de eerste, chaotische ronde de leiding te veroveren door een gewaagde inhaalactie te plaatsen, maar bij het ingaan van ronde twee ging het mis.In een poging om de leiding in de race weer terug te pakken dook Van der Linde bij het ingaan van bocht twee in een dichtgaand gat en onderstuurde à la Charles Leclerc in de zijkant van Verstappen, die net als in de F1-race van 2019 in het gras terecht kwam, plekken verloor, en naar plek negen terugzakte. Meteen zette hij de weg terug naar boven weer in en vocht zich achtereenvolgend langs landgenoot Richard Verschoor, Antonio Felix da Costa en Tom Dillman. Uiteindelijk kwam de Nederlander als zesde over de finishlijn. Rivaal Van der Linde won en verkleinde zijn achterstand in het kampioenschap. Canapino werd tweede, Jundacella derde.