Verstappen: "Niks anders gedaan om in 2019 direct sterk te zijn"

Hoewel de resultaten van Max Verstappen gezien de vorm van de RB15 dus goed zijn te noemen, valt het op dat de Nederlander niet meer de wereldstarts maakt waar hij in het verleden om bekend stond. Op de vraag van RacingNews365 of dat Honda-gerelateerd is, geeft Verstappen aan dat zijn starts zo slecht niet waren.
"Ik denk dat ik in Bakoe een goede start had, alleen kon ik die eerste bocht niet lekker inremmen. In Australië was ik evengoed goed weg. Het klopt echter ook dat je niet teveel risico's wilt nemen. Ik had hem er wel naast kunnen zetten bij Sergio Perez (in Azerbeidzjan, red.), maar je weet toch dat je sneller bent, dus je haalt zo iemand toch wel weer in."
"Hoewel die starts vorig jaar denk ik sowieso wel goed gingen, ben ik nu misschien iets meer bezig met het eindresultaat", vervolgt de Nederlander, die zegt de benadering van de Grands Prix sowieso niet te hebben veranderd, ook al is hij veel beter aan het seizoen begonnen dan vorig jaar.
"De eerste zes races van vorig jaar waren niet best, maar daarna ging het wel gewoon goed. Je probeert je altijd oor te ontwikkelen, maar vorig jaar kwam het er even niet uit, en nu wel. Er is niks wat ik de laatste twaalf maanden anders heb gedaan waardoor het nu beter loopt dan toen."
Met medewerking van Joe van Burik.

Top Headlines

Oudere Top Headlines