Russell hoopt op ommekeer in dramatisch seizoen Williams

Williams is het enige team dat na vier races nog geen enkel punt in het kampioenschap heeft gescoord. De malaise begon al voor de aftrap van het seizoen, toen Williams de eerste twee dagen van de eerste testweek moest missen, omdat de auto gewoonweg nog niet af was. De geplaagde Britse renstal moest vervolgens voor de start van het F1-seizoen noodgedwongen het design van haar bolide aanpassen, omdat deze niet aan de regels voldeed.
Nu het Formule 1-circus in Europa is aanbeland, introduceren veel teams nieuwe updates. Williams heeft diverse nieuwe onderdelen meegenomen naar Barcelona, die volgens Williams-coureur George Russell kunnen helpen om een beter beeld te creëren voor de rest van het seizoen.
"Deze updates kunnen ons een goede indicatie geven over hoe de rest van het seizoen kan gaan verlopen. Aan de hand van de data die we hiermee kunnen verzamelen, komen we meer te weten over de weg die we de komende maanden in moeten slaan. Ik durf nog niet te zeggen of we met deze updates de aansluiting met onze concurrenten kunnen vinden, maar weekenden zoals deze maken ons in ieder geval alleen maar sterker."

Top Headlines

Oudere Top Headlines