"Verstappen heeft iets dat Hamilton totaal niet heeft"

Max Verstappen is met zijn 22 lentes van een andere generatie dan Arie Luyendyk, die met twee zeges in de vermaarde Indy 500 een minstens zo'n indrukwekkend cv kan overleggen als de Red Bull-coureur. De twee troffen elkaar enkele maanden geleden op Zandvoort, daar waar Luyendyk zijn bewondering voor Verstappen in gesprek met de Telegraaf uitsprak.
Dat deed de in Amerika woonachtige raceheld door hem direct met Lewis Hamilton te vergelijken: "Het mooie aan Max is dat hij nooit arrogant is geworden, ook niet nu hij op handen wordt gedragen. Hij heeft nog altijd dat jongensachtige, dat speelse. Hij kan na een race oprecht blij zijn als een actie is geslaagd, een Lewis Hamilton heeft dat bijvoorbeeld totaal niet."
Niet alleen qua persoonlijkheid heeft Luyendyk een hoge pet op van Verstappen, ook als coureur slaat hij hem zeer hoog aan: "Ik hoop dat het niet al te lang meer duurt voordat het Formule 1-seizoen begint, en als dat begint, dan is Max Verstappen zeker iemand om in de gaten te houden", zo liet hij recent in gesprek met RacingNews365 al weten .

Top Headlines

Oudere Top Headlines