Horner: "Verstappen is erdoor geobsedeerd"

"Max Verstappen en Alexander Albon trainen om fit te blijven, maar door de coronacrisis zijn het net gekooide dieren en dat valt hen zwaar", zo schrijft Red Bull-teambaas Christian Horner in een column op de website van zijn team. "Beiden rijden ook simraces en met name Max lijkt erdoor te zijn geobsedeerd. Ik denk dat hij meer races online heeft gereden dan tijdens een volledig Formule 1 -seizoen."
Albon krijgt complimenten voor de manier waarop hij Red Bull vertegenwoordigt in het officiƫle Formule 1 eSports-kampioenschap, maar natuurlijk wachten beide coureurs vol spanning op het echte werk: "Ze hebben hun tijd nuttig besteed, maar het begint voor hen echt wel weer te jeuken."
Hoewel de coureurs thuis zaten, heeft men goed contact weten te onderhouden met het team: "We whatsappen en bellen, zo ouderwets in tijden waarin we vooral veel videobellen! Laatst logden ze bovendien in voor een live webinair met het team om iedereen up to date te houden. Gelukkig namen ze ook al die tijd trouw deel aan onze online trainingssessies." Even voor 5 juli aanstaande worden de gekooide Max Verstappen en Alexander Albon waarschijnlijk weer vrijgelaten, aangezien alle seinen op groen lijken te staan voor de Grand Prix van Oostenrijk.

Top Headlines

Oudere Top Headlines