Verstappen-sponsor: "Dat was mijn grootste fout ooit"

Michel Perridon was met zijn elektronicabedrijf Trust jarenlang de sponsor van grote Nederlandse autocoureurs als Jos Verstappen, Christijan Albers en Robert Doornbos. Later verbond hij zijn naam aan Red Bull, maar dat was vóór het tijdperk-Max Verstappen. Hij had echter wel degelijk de kans om het supertalent te sponsoren, maar die kans sloeg hij af. Vandaag de dag heeft hij daar nog altijd spijt van.
"Het is mijn grootste fout ooit", zo geeft Perridon grif toe in gesprek met Ziggo Sport . Dat terwijl Verstappen jr. zelf bij hem aanklopte: "Hij kwam met een petje waar de naam Trust bij wijze van voorbeeld al op stond en hij vroeg 'Perridon, kan je me alsjeblieft sponsoren?'. Dat petje had hij samen met zijn moeder gemaakt."
"Het was niet Raymond (Vermeulen, de manager van Verstappen, red.) die naar me toe kwam, maar echt Max zelf", vervolgt de zakenman, die de nu achtvoudig Grand Prix-winnaar een 'nee' verkocht: "Ik ken hem via zijn vader natuurlijk al vanaf zijn vierde levensjaar, maar ik zei 'Max joh, ik ben wel klaar met dat hele racen. Ik vind het hartstikke leuk dat je me hebt uitgenodigd, maar ik doe het niet."
En dat was dat. Max Verstappen heeft de Trust-naam nooit op zijn helmen of overalls gedragen: "Kon ik eindelijk het toptalent van de wereld sponsoren, doet Jan L., ik dus, dat niet. Maar ik was er klaar mee en ik doe wel meer dingen net niet goed op het juiste moment", besluit Perridon, die enkele jaren geleden Trust verkocht.

Top Headlines

Oudere Top Headlines