Tijdschema Formule 1 GP Oostenrijk 2020

Ruim zeven maanden is het inmiddels geleden dat we ons op mochten maken voor een Grand Prix-weekend, als we het verloren weekend in Australiƫ niet meerekenen ten minste. In Melbourne werd het raceweekend op het laatste moment afgelast, nadat het coronavirus was geconstateerd bij een werknemer van McLaren. Nu is er alles aan gedaan om soortgelijke situaties te voorkomen en gaan we deze week eindelijk echt van start.
Afgelopen seizoen was Max Verstappen oppermachtig in Oostenrijk. Na een dramatische start werkte hij zich knap op naar de leidende positie, door af te rekenen met alle favorieten en een heerlijk gevecht met Leclerc te winnen. Ook in 2018 was de Nederlander al de winnaar in Spielberg. Kan Verstappen zich verzekeren van een hattrick en zich meteen vanaf de start van het seizoen mengen in de strijd om de wereldtitel?
Aangezien het seizoen in Europa wordt afgetrapt hoeven we niet vroeg op. De eerste vrije training begint op vrijdag om 11:00 uur, waarna de tweede vrije training om 15:00 uur van start gaat. Op zaterdag wordt de dag om 12:00 uur afgetrapt met de derde vrije training, gevolgd door de belangrijke kwalificatie om 15:00 uur.
De Grand Prix van Oostenrijk begint zondagmiddag om 15:10 uur. RacingNews365 zal live verslag doen van alle trainingen, kwalificatie en de race op de Red Bull Ring, inclusief live timing, en na afloop van alle sessies jou zo snel mogelijk op de hoogte brengen van alle ontwikkelingen.
Check het volledige tijdschema voor de Grand Prix van Oostenrijk hieronder.

Top Headlines

Oudere Top Headlines