Marko: "Incident bij GP van Oostenrijk brengt rest van het seizoen gevaar"

De Formule 1 leeft de komende maanden in een bubbel. Marko legt uit hoe dit in Oostenrijk bij de Grands Prix in zijn werk gaat. "De teams zijn geïsoleerd, elk team leeft in een eigen hotel en heeft geen contact met anderen buiten de baan. Er is strikte controle daarop."
Alle medewerkers die aanwezig zijn bij de races worden veelvuldig getest op COVID-19. "Iedereen wordt twee keer getest binnen de twee races, dat doet de Formule 1 zelf. Ik vind dat ze banger zijn dan de bevolking. Spielberg is een modelevenement voor de rest van het jaar. Als hier iets gebeurt dan loopt de rest van het seizoen gevaar."
"Buiten Europa zijn nagenoeg alles races geannuleerd, behalve de Chinese Grand Prix. Dat vind ik raar", aldus Marko in Kronen Zeitung. EINDELIJK. Het seizoen gaat beginnen. Wordt dit het jaar van Verstappen, of gooit Hamilton roet in zijn eten? Deze en andere vragen worden uitgebreid besproken in de nieuwste podcast van RacingNews365 met F1-journalist Ruud Dimmers, autocoureur Tom Coronel en host Thomas van Groningen, die hieronder te beluisteren is.

Top Headlines

Oudere Top Headlines