Ferrari overweegt deelname aan volgende Netflix-serie van F1


Ferrari zal mogelijk aan een nieuw Netflix-seizoen over de Formule 1 deelnemen. Mattia Binotto laat aan Motorsport-total.com weten dat hij het niet uitsluit. Onder de progressievere Zwitser gaat Ferrari misschien iets opener worden.
Zijn voorganger Maurizio Arrivabene was vrij conservatief naar de media en voerde ook een mediaboycot in voor zijn coureurs gedurende het seizoen. 'We overwegen het momenteel', laat Binotto weten, die het 'een interessant programma' noemt. Ferrari heeft er nog geen klap op gegeven. 'Dat doen we in de komende weken.'
Naast Ferrari was Mercedes ook afwezig als topteam dat werd gevolgd. Red Bull Racing opende, zoals gewoonlijk één van de transparantste teams, wel de deuren. Max Verstappen en Daniel Ricciardo werden onder andere gevolgd en Christian Horner in zijn strijd met Cyril Abiteboul van Renault. 
Esports
Ferrari overweegt ook deel te nemen aan ESports. Binotto bevestigt dat de Scuderia hier naar kijkt. Maar net als met deelname aan een nieuwe Netflix-serie is hier ook nog geen definitief besluit over genomen. (foto: Ferrari Media)

Top Headlines