Verstappen over ‘hectisch’ Monaco: ‘Niet mijn beste circuit de laatste jaren’


Max Verstappen heeft zin in het raceweekend in Monaco . De Red Bull-coureur kan dan thuis slapen, wat een welkome afwisseling is op de hotels. De 21-jarige coureur hoopt dat het stratencircuit in het prinsdom hem dit jaar gunstiger is gezind dan andere jaren.
Vorig weekend mocht Verstappen de champagne weer proeven en dat smaakte duidelijk naar meer. 'Het was geweldig om in Barcelona weer op het podium te staan en ik kijk weer uit naar Monaco', zegt de Limburger op Verstappen.nl .
'Het is een speciaal en hectisch weekend', vervolgt hij. 'Het is een stratencircuit met een hoop historie. Het is niet het beste circuit voor me geweest de laatste jaren', zegt de man die in vier edities twee keer uitviel, een keer als vijfde en een keer als negende finishte. 'Maar hopelijk kan ik daar dit keer verandering in brengen.'
'Fijn om in mijn eigen appartement te kunnen slapen'
Verstappen rijdt in Monaco een verkapte thuisrace, want hij bezit een eigen woning in Monaco. 'Het is fijn om in mijn eigen appartement te slapen in plaats van in een hotel', zegt hij. 'Een paar vrienden en familie zullen er ook zijn en ik kijk ernaar uit om ze te ontmoeten en een goed weekend te beleven.' (Foto: Getty Images / Red Bull Content Pool)

Top Headlines

Oudere Top Headlines