"Verstappen zal zich af gaan vragen hoe hij in de Mercedes terechtkomt"

Max Verstappen tekende afgelopen winter een nieuw contract dat hem tot en met 2023 aan Red Bull verbindt. Hij had duidelijk vertrouwen in de toekomst van het team en de samenwerking met Honda. De drie-eenheid Verstappen-Red Bull-Honda had dit jaar voor de titel moeten strijden, maar Mercedes is andermaal een maatje te groot. De RB16 doet tot op heden nog niet wat hij moet doen.
Voormalig Formule 1-coureur en televisie-analist Martin Brundle laat tegenover GPUpdate weten niet raar op te kijken als Verstappen op enig moment toch verder gaat kijken dan Red Bull: "Het team zal de RB16 op enige moment de baas worden, de vraag is alleen wanneer."
"Ik denk dat Verstappen de inspanningen van de mensen om hem heen heel erg waardeert, bijvoorbeeld voor aanvang van de Grand Prix van Hongarije. Maar ik denk ook dat we hem nog weleens gefrustreerd gaan horen zijn over de boordradio. En zolang Mercedes blijft winnen, zal hij op enig moment toch eens om zich heen gaan kijken en zich af gaan vragen hoe hij toch in die Mercedes terecht kan komen."

Top Headlines

Oudere Top Headlines