Hulkenberg heeft goed nieuws voor Verstappen: "Ik laat hem meteen voorbij"

Natuurlijk is Nico Hulkenberg zeer tevreden met zijn derde plaats op de startgrid. Hij staat zelfs voor Max Verstappen, maar de Red Bull-coureur hoeft zijn Nederlands sprekende Duitse kameraad niet te vrezen, als we de Racing Point-coureur moeten geloven.
"Oh ja, Max, die laat ik meteen voorbij, geen geouwehoer, lekker rustig", roept Hulkenberg in gesprek met Ziggo Sport . Het is ongetwijfeld gekscherend bedoeld, maar het is wel duidelijk dat hij geen onnodige risico's wil nemen en gewoon de race wil finishen met flink wat punten.
In twee weken tijd heeft Hulkenberg alle routines van een GP-weekend al eens doorlopen, behalve het rijden van een race zelf en alles wat daarbij hoort. Daar kleven nog wel wat vraagtekens aan, want hoe fit is hij immers werkelijk? Een vrije training of kwalificatie is nog wat anders dan 52 rondjes aan één stuk stampen.
"In dat opzicht was mijn langere vakantie een zegen, maar ook een vloek. Die kwalificatie was top, maar de race is natuurlijk wat telt en we moeten zien hoe dat gaat."

Top Headlines