Ross Brawn: ‘Max Verstappen doet mij in veel opzichten denken aan Michael Schumacher’


Ross Brawn, de baas van de Formule 1, spreekt zich lovend uit over Max Verstappen. Hij vergelijkt de Nederlander met Michael Schumacher. Brawn noemt de prestatie van Max afgelopen weekend sensationeel.
Max Verstappen wint de 70 ste verjaardag Grand Prix afgelopen zondag. Hij wist met eigen strategie en snelheid Mercedes van zich af te houden. Ross Brawn is dan ook erg enthousiast over de Red Bull-coureur.
“Max was gewoon sensationeel op Silverstone”, begint Brawn in zijn wekelijkse column voor Formula1.com . “Hij doet mij in veel opzichten denken aan Michael Schumacher. Als je naar zijn radio luistert, heeft hij duidelijke reservecapaciteit”, aldus de voormalig teambaas van Ferrari.
“De limiet van de auto is niet de limiet van Verstappen. Hij voelt de subtiliteit van de auto en reageert daar perfect op. Ik hield vooral van zijn boordradio toen hij zei dat hij niet als een oma ging rijden. Het toont enorm veel vertrouwen en een sterke relatie in het team”, eindigt Brawn.
Het bericht Ross Brawn: ‘Max Verstappen doet mij in veel opzichten denken aan Michael Schumacher’ verscheen eerst op GP33 .

Top Headlines