Max Verstappen staat weer bovenaan de F1-Power Ranking!


De Formule 1-kenners zijn het met elkaar eens: Max Verstappen is de rijder die het meest heeft geïmponeerd in 2020, tot nu toe. In de F1 Power Ranking, waarbij een jury cijfers geeft aan de coureurs, staat de Nederlander namelijk bovenaan.
In 2018 én 2019 is Max Verstappen in de Power Ranking geëindigd op de tweede positie, achter Lewis Hamilton. Beide jaren stond de Nederlander lange tijd bovenaan, zoals ook nu het geval is. Na vijf races in 2020 is Max Verstappen de meest imponerende rijder van het veld.
Zo heeft de jury bepaald. Verstappen krijgt voor de 5 races 45,6 punten, wat een gemiddelde betekent van 9,12! Hierbij is ook de uitvalbeurt in de eerste race van het seizoen meegerekend!
Wederom is Lewis Hamilton de grootste concurrent voor Verstappen in deze eretitel. De Brit krijgt 45 punten voor de eerste vijf races, waarmee hij gemiddeld een 9 krijgt.
Na Verstappen en Hamilton komt er een flinke tijd niks. Op de derde positie is Valtteri Bottas te vinden, maar de Fin krijgt een duidelijk lager gemiddeld cijfer dan Lewis en Max. Met een gemiddelde van 8,16 staat Bottas op 40,8 punten!
De volledige lijst is hier te bekijken!
Het bericht Max Verstappen staat weer bovenaan de F1-Power Ranking! verscheen eerst op GP33 .

Oudere Top Headlines