Sebastian Vettel over zijn toekomst: ‘Ik ga in ieder geval niet bij een laagvlieger tekenen’


Sebastian Vettel stopt na dit seizoen bij Ferrari. Hij heeft geen wereldtitel met het team weten te behalen, maar heeft er wel mooie herinneringen aan over gehouden. Vettel heeft dan ook geen spijt van zijn overstap die hij in 2015 maakte naar de Italiaanse renstal.  
De relatie tussen Vettel en Ferrari wordt als maar slechter sinds bekend is dat hij het team na dit seizoen moet verlaten. In gesprek met La Gazzetta Dello Sport blikt de Duitser terug op zijn periode bij Ferrari en geeft hij alvast een kleine hint over zijn toekomst.
“We hebben goede en slechte tijden gehad. Het mooiste moment was mijn eerste overwinning in Maleisië. Ik heb vaker gewonnen, maar de eerste blijft speciaal. Het was een emotioneel moment tijdens de podiumceremonie”, aldus de 33-jarige coureur.
Wat Sebastian Vettel volgend jaar gaat doen is nog onduidelijk. De coureur ziet het niet zitten om nu al te stoppen, omdat hij het nog erg naar zijn zin heeft. “Ik blijf momenteel gefocust op de Formule 1, andere raceklassen trekken mij niet aan.”  
“Eén ding is zeker; ik ga niet bij een laagvlieger tekenen. Ik kies voor een team die de ambitie heeft om hoge doelen te bereiken”, eindigt Vettel.
Het bericht Sebastian Vettel over zijn toekomst: ‘Ik ga in ieder geval niet bij een laagvlieger tekenen’ verscheen eerst op GP33 .

Top Headlines

Oudere Top Headlines