Max Verstappen boos om uitspraken Albon: ‘Als je daar al blij mee bent…’


Max Verstappen was allesbehalve blij, na de kwalificatie voor de Grand Prix van Italië. De Nederlander wist niet verder te komen dan een vijfde positie, waarna hij flinke kritiek uitte op de Red Bull-bolide.
Volgens Max is de RB16 niet snel genoeg en flink anders dan er tijdens de wintertest van werd verwacht. In februari, toen Verstappen in Barcelona testte, was het gevoel aanwezig dat Red Bull echt zou gaan vechten met Mercedes. De waarheid is helaas niet zo rooskleurig.
Om die reden is Verstappen niet blij met de vijfde plek, aangezien de auto slechter aanvoelt dan vorig jaar. Teamgenoot Alex Albon daarentegen, was heel blij met zijn kwalificatie. De Thai kwalificeerde zich als negende, maar sprak van zijn beste sessie van het jaar.
Bij het horen van die uitspraak, reageerde Verstappen fel. Tegenover de Nederlandse pers liet Max zijn gedachten spreken.
“Als je daar al blij mee bent, negende starten… Nou ja, veel succes dan! Ik zou mijn mond hebben gehouden als ik negende zou starten, zeker niet roepen dat het mijn beste sessie van het jaar was”, aldus Verstappen.
Het bericht Max Verstappen boos om uitspraken Albon: ‘Als je daar al blij mee bent…’ verscheen eerst op GP33 .

Top Headlines

Oudere Top Headlines