Rob Kamphues vreest: ‘Die uitspraak van Max gaat gedonder opleveren’


Volgens Ziggo Sport-presentator Rob Kamphues heeft Max Verstappen zichzelf in de nesten gewerkt, door zijn uitspraken na de Grand Prix van Italië. Nadat de Nederlander uitviel kwam hij op bezoek bij Jack Plooij, waar hij erg kritisch was op zijn Red Bull RB16.
Dat was alleen niet het enige. Waar Verstappen kritisch was op zijn huidige auto, gaf hij juist lof aan zijn vorige, de RB15, maar op een verkapte manier. Pierre Gasly won de race in een Alpha Tauri, waarop Max zei: “Die Red Bull van vorig jaar is zo slecht nog niet.”
Volgens Kamphues gaat die zin voor problemen zorgen. De presentator uit Wassenaar verwacht dat Alpha Tauri hetzelfde trucje heeft geflikt als Racing Point, door de uitspraak van Max.
“Max zegt eigenlijk dat de Alpha Tauri van dit jaar, de Red Bull van vorig jaar is. Dat zou betekenen dat ze hetzelfde gedaan hebben als Racing Point, daar krijgt Max gedonder mee, hoor” , aldus Kamphues in een aflevering van Crashen in de Keuken.
“Eerst lopen Alpha Tauri en Red Bull te zeuren bij de FIA wat Racing Point wel niet gedaan heeft, en nu lijkt het erop dat ze hetzelfde gedaan hebben…”, zo sloot Kamphues af.
Het bericht Rob Kamphues vreest: ‘Die uitspraak van Max gaat gedonder opleveren’ verscheen eerst op GP33 .

Top Headlines

Oudere Top Headlines