‘Honda begint haar krediet te verliezen bij Red Bull Racing’


Volgens het Duitse Auto Bild begint de relatie tussen Honda en Red Bull Racing haarscheurtjes te vertonen. Nadat Verstappen twee races achter elkaar is uitgevallen met motorproblemen, wordt de leiding van Red Bull steeds ongeduldiger.
De Telegraaf maakte bekend dat Max Verstappen na 2021 kan vertrekken bij Red Bull, als ze hem geen kampioenswaardige auto konden bieden. Mede daarom begint het geduld bij de Oostenrijkers op te raken. Het hele pakket moet namelijk goed genoeg zijn om Verstappen te kunnen behouden.
Waar het chassis van Red Bull ook wat mindere punten vertoont die jaar, is de krachtbron van Honda ook niet bepaald geweldig. Verstappen is al drie keer uitgevallen met problemen aan zijn motor en op ‘powercircuits’ verliest Red Bull veel op de Mercedes-aangedreven bolides.
Volgens Auto Bild beginnen de spanningen nu wat op te lopen. “Honda móét het nu beter gaan doen, zeker vanwege Verstappen. De Nederlander wil vechten met Mercedes, maar wordt teruggehouden door de Japanse krachtbron. Dit frustreert Red Bull zo erg, dat het krediet van Honda langzaamaan begint op te raken. De taal van Red Bull in de pers wordt al ruwer” , zo meldt het Duitse medium.
Het bericht ‘Honda begint haar krediet te verliezen bij Red Bull Racing’ verscheen eerst op GP33 .

Top Headlines