Olav Mol geeft uitleg over zijn afwezigheid: ‘Eieren voor mijn geld gekozen’


Maandagochtend maakte Ziggo Sport-verslaggever Olav Mol bekend dat hij niet aanwezig zou zijn op locatie, in Rusland. De commentator liet dat weten via een cryptisch bericht op zijn Instagram. Inmiddels weten we meer over zijn afwezigheid.
In de podcast F1 aan Tafel op GrandPrixradio.nl laat Mol weten dat het voor hem onmogelijk was om in Rusland te komen. De Nederlander woont namelijk in Spanje, waar het een stuk lastiger bleek te zijn om vluchten te boeken.
“Alle vluchten werden geannuleerd. Ik had mijn hoop nog gevestigd op een vlucht vanuit München, een chartervlucht van de Formule 1 en Sky Sports, maar dat ging ook niet. Toen heb ik eieren voor mijn geld gekozen”, meldt Mol in de podcast.


Wel live commentaar


De fans van Olav Mol hoeven niet te treuren, Mol zal zaterdag en zondag gewoon te horen zijn op de Nederlandse tv. Olav doet commentaar vanuit de Ziggo Sport-studio in Hilversum, zoals dat ook gebeurde tijdens de eerste drie races van dit seizoen. Jack Plooij is wel in Rusland om op locatie verslag te doen. 
Het bericht Olav Mol geeft uitleg over zijn afwezigheid: ‘Eieren voor mijn geld gekozen’ verscheen eerst op GP33 .

Top Headlines

Oudere Top Headlines