Formule 1-verslaggever Will Buxton test positief op het coronavirus


Will Buxton heeft het coronavirus opgelopen en zal de Grand Prix van Rusland vanuit zijn eigen huis moeten bekijken. Dit laat de journalist weten via zijn Twitter.
Voordat alle medewerkers het circuit willen betreden moeten zij eerst een coronatest doen. Eerder dit seizoen was Sergio Perez getroffen door het virus heeft hij twee raceweekenden niet mee kunnen doen. Dit weekend moet Sky Sports-journalist Will Buxton thuisblijven, omdat hij positief is getest.
Op Twitter schrijft Buxton het volgende: “Ik zal de Grand Prix van Rusland thuis moeten kijken, nadat ik positief ben getest op het coronavirus”, luidt het bericht.
“Dit bewijst maar weer dat het rigoureuze testen in de Formule 1 werkt. Ik ben dankbaar voor de support vanuit de Formule 1 en wens mijn digitale team veel liefde en succes dit weekend. Nu is de focus dat mijn familie oké is en dat ik snel beter word. Hopelijk ben ik snel terug”, aldus Buxton.
Hierna plaatste de journalist nog een bericht op Twitter dat hij erachter kwam dat hij helemaal geen Sky Sports heeft. Het is voor het eerst sinds 2010 dat Will weer een GP vanuit zijn huis zal volgen.
pic.twitter.com/X7Ttqaa1oy — Will Buxton (@wbuxtonofficial) September 24, 2020Het bericht Formule 1-verslaggever Will Buxton test positief op het coronavirus verscheen eerst op GP33 .

Top Headlines

Oudere Top Headlines