Perez heeft broertje dood aan Red Bull-geruchten

Sebastian Vettel komt het team van Racing Point (in 2021 Aston Martin) versterken en dat betekent dat Sergio Perez gedwongen zijn plekje moest opgeven. Hele aansprekende plekjes zijn er elders niet meer vrij in de Formule 1, dus lijken de beste kansen bij Haas F1 en Alfa Romeo te liggen.
Tenzij Red Bull besluit niet door te gaan met Alexander Albon en men eens buiten de eigen kweekvijver op zoek gaat naar een coureur. Volgens de geruchten kan het team dan uitkomen bij Sergio Perez of Nico Hulkenberg. Eerstgenoemde heeft een broertje dood aan dat soort geruchten.
"Ik vind dat soort dingen dus helemaal niet fijn om te horen", zo laat hij weten tegenover Sky Sports F1 . "Van mij hoeft dat allemaal niet en zelf zal ik bijvoorbeeld ook niks loslaten over de gesprekken die ik voer. Ik weet nu bovendien nog niet wat er met mijn carrière gaat gebeuren."
Geheel in strijd met wat hij eerder verkondigde, vertelt hij rustig verder: "Ik spreek met alle teams waar nog stoeltjes vrij zijn voor volgend jaar. Het gevoel met het team moet goed zijn, anders sta ik liever een jaartje aan de zijlijn om te kijken wat er in 2022 kan gebeuren."
Johnny Herbert denkt namens de Sky Sports-familie echter te weten dat Perez in ieder geval niet naar Red Bull gaat: "Dat zie ik niet gebeuren, zo ver zal Red Bull het denk ik niet laten komen. Ik acht de kans bovendien groot dat Kimi Raikkonen en Mick Schumacher volgend jaar voor Alfa Romeo rijden, dus dan blijft Haas F1 over als een team waar Perez wellicht naartoe kan gaan."
Verstappen, de ideale sportman, haalde in Rusland weer alles uit zijn bolide. Alles over zijn weekend, de wel-niet straf voor Lewis Hamilton en de 'winnende' Bottas bespreken Tom Coronel, Ruud Dimmers en host Thomas van Groningen in de nieuwste aflevering van de RacingNews365 F1-podcast, die hieronder is te beluisteren.

Top Headlines

Oudere Top Headlines