Ted Kravitz: ‘Vertrek Honda baart Max Verstappen zorgen’


Het vertrek van Honda zal niet alleen Red Bull in de koude kleren laten zitten, maar volgens Sky Sports-journalisten Ted Kravitz, David Croft en Martin Brundle ligt het bij Max Verstappen ook niet lekker.
Honda heeft deze week bekendgemaakt dat ze na 2021 de Formule 1 zullen verlaten om zich te focussen om CO2-vrij te racen. De motorleverancier heeft voor veel hoogtepunten gezorgd bij Red Bull, maar de laatste tijd hebben ze ook mindere dagen.
Er wordt nu veel gespeculeerd over de toekomst van Red Bull, maar ook die van Verstappen. Wil hij nog wel bij Red Bull blijven? “Max Verstappen zal hierdoor ongetwijfeld meer vrijheid voelen om te kijken naar andere opties”, aldus Brundle via Sky Sports .
Ted Kravitz ziet echter geen andere mogelijkheid voor de Nederlander. “Max heeft nog genoeg tijd in de Formule 1, maar het zal hem zorgen baren. Welke ontsnappingsclausules heeft hij? Mercedes gaat niet lukken, want Bottas heeft zijn contract verlengd en dat gaat Hamilton waarschijnlijk ook doen”, aldus Kravitz.
Het bericht Ted Kravitz: ‘Vertrek Honda baart Max Verstappen zorgen’ verscheen eerst op GP33 .

Top Headlines

Oudere Top Headlines