Istanbul Park annuleert 40.000 tickets; race verreden zonder publiek!


De Grand Prix van Turkije, gepland voor 13 tot 15 november, gaat zonder publiek verreden worden. Dit hebben de autoriteiten in Istanbul besloten. Eerder werden er 40.000 tickets verkocht, die in een mum van tijd weg waren.
Istanbul Park, het circuit waar de Formule 1 naar toe reist in november, was vanaf het begin erg positief over bezoekers bij de race. Het heeft zelfs 40.000 tickets vrijgemaakt voor het weekend, die binnen een paar uur waren uitverkocht.
Maar het coronavirus steekt ook hier een stokje voor. De de toenemende besmettingen in de gehele wereld hebben de plaatselijke autoriteiten besloten dat het té gevaarlijk is om de race mét publiek te verrijden. De poorten van Istanbul Park blijven dus gesloten voor fans.
De 40.000 tickets worden geannuleerd en terug betaald door de organisatie. 




De organisatie van de Turkse Grand Prix verkocht binnen een paar uur 40.000 kaartjes. Een weekendkaartje was al verkrijgbaar voor 10 euro. Allemaal te voorbarig. Op last van autoriteiten in Istanbul wordt race (13-15 november) zonder publiek verreden. #F1 — Erik van Haren (@ErikvHaren) October 5, 2020



Het bericht Istanbul Park annuleert 40.000 tickets; race verreden zonder publiek! verscheen eerst op GP33 .

Top Headlines

Oudere Top Headlines