Max Verstappen reageert op vertrek Honda: ‘Ze waren echt toegewijd aan dit project’


Nadat iedereen zijn zegje heeft gedaan, reageert nu ook Max Verstappen op het vertrek van Honda. De motorleverancier zal na 2021 de Formule 1 verlaten, maar dat verandert niets aan de focus van het team en Verstappen.
Afgelopen vrijdag heeft Honda laten weten dat ze zich na het 2021-seizoen zullen terugtrekken uit de Formule 1. Hierdoor moet Red Bull de zoektocht starten naar een nieuwe krachtbron. Tot die tijd zal het team zich gewoon focussen om de doelen met Honda te bereiken.
Verstappen reageert nu voor het eerst op het nieuws. “Het is natuurlijk jammer dat Honda ons verlaat. We hebben een goede band met elkaar en je ziet echt hoe toegewijd zij zijn aan dit project. Dat was altijd heel erg belangrijk voor mij”, aldus de Red Bull-coureur.
Gelukkig doet het Verstappen niets veranderen aan zijn motivatie. “Onze focus blijft hetzelfde, dus er verandert voor nu niets. Dit seizoen en aankomend seizoen zullen we onze resultaten samen met Honda maximaliseren.”
Het bericht Max Verstappen reageert op vertrek Honda: ‘Ze waren echt toegewijd aan dit project’ verscheen eerst op GP33 .

Top Headlines

Oudere Top Headlines