Vettel haalt uit naar Ferrari: ‘Ik ben geen complete idioot’


Sebastian Vettel heeft na de Grand Prix van Portugal kritische woorden gesproken over Ferrari. Volgens hem wordt het nu steeds duidelijker dat hij en Leclerc niet met hetzelfde materiaal rijden. Ferrari-teambaas, Mattia Binotto, heeft hier direct op gereageerd.
Waar Charles Leclerc zichzelf op een knappe vierde plaats wist te kwalificeren, bungelde Vettel onderaan, op de vijftiende plaats. Er zat een seconde verschil tussen de kwalificatietijd van beide heren. Maar ook op zondag was het snelheidsverschil groot te noemen.
Leclerc finishte op de vierde plek, terwijl Vettel net één schamel puntje binnen wist te halen. De Duitser werd ook nog pijnlijk op een ronde gezet. Na de race liet Vettel zijn frustraties eruit. Hij is van mening dat zijn auto minder goed ontwikkelt is, dan die van Leclerc.
“Op een gegeven moment is het meer dan alleen de rijstijl. Ik heb alles aangepast, maar ik blijf 0 grip hebben op dezelfde plekken. Ik ben geen complete idioot, maar zo lijkt het nu wel. De andere auto is duidelijk veel sneller”, aldus een boze Vettel tegenover het Duitse RTL.
Het bericht Vettel haalt uit naar Ferrari: ‘Ik ben geen complete idioot’ verscheen eerst op GP33 .

Top Headlines

Oudere Top Headlines