Hamilton reëel: "We hebben geluk gehad vandaag, Leclerc was de beste"

Lewis Hamilton blikt kort na de race terug op een moeilijke anderhalf uur, maar waar hij wel degelijk van heeft genoten. De eerste woorden zijn echter aan het adres van Charles Leclerc.
"Ferrari deed dit weekend geweldig werk en Charles reed vandaag gewoon geweldig. Het verlies van de zege moet zeer moeilijk voor hem zijn, want hij liet een race winnende performance zien."
"Wij hebben met Mercedes geluk gehad, maar we moeten de kansen grijpen die ons geboden worden. Ik heb sowieso alles gegeven", vervolgt Hamilton die zegt te hebben genoten van het gevecht met Sebastian Vettel, dat resulteerde in een schuiver van de Duitser.
"Het was een geweldig gevecht. Ik gaf alles in bocht vier, waar bijzonder veel wind staat. Ik denk niet dat we elkaar hebben geraakt toen ik buitenom dook."
Over de boordradio riep Hamilton nog dat Mercedes bergen werk te verzetten heeft om Ferrari te kunnen blijven verslaan, 'want ze zijn niet van Ferrari af', zoals hij ook ter afsluiting sportief laat weten: "Er volgen nog een heleboel kansen voor Charles."

Top Headlines