Verstappen verwacht verbetering van Gasly: "Samen maken we het de concurrentie moeilijk"

In gesprek met het Oostenrijkse ServusTV wordt Verstappen gevraagd naar zijn ideale teamgenoot. Waar hij zijn antwoord met een grapje inluidt, geeft hij op meer serieuze toon te kennen dat Pierre Gasly in zijn ogen een teamgenoot wordt om rekening mee te houden.
"Mijn ideale teamgenoot moet langzamer zijn dan ikzelf", grapt de Red Bull-coureur. "Het is belangrijk dat je samen kunt lachen, maar natuurlijk ook dat je het de concurrentie tezamen lastig kunt maken. Met Daniel Ricciardo verliep dat natuurlijk super, maar ook met Pierre zit dat er nu aan te komen", aldus de Nederlander, die de Fransman tot nu toe in alle kwalificaties en races achter zich wist te houden.
Verstappen zegt zich sowieso goed te voelen dit jaar bij Red Bull, niet in de laatste plaats door de komst van Honda: "Tot nu verloopt alles naar wens, dus ik kan alleen maar tevreden zijn. Mede door de komst van Honda is iedereen in het team erg gemotiveerd. Dat neemt niet weg dat we aan de bak moeten om Mercedes en Ferrari te achterhalen, maar die uitdaging gaan we juist heel graag aan."

Top Headlines