"Als Verstappen Red Bull verlaat, gaat hij naar het beste team"

Max Verstappen is momenteel bezig aan zijn beste seizoen tot dusver in de Formule 1. Desondanks strijdt hij niet regelmatig om overwinningen, laat staan om het kampioenschap, en dat maakt dat de Nederlander misschien weleens kan gaan kijken of het gras ergens anders groener is. Dat is althans de stellige mening van Ziggo Sport-pitreporter Jack Plooij.
"Ik weet zeker dat er in het contract van Verstappen clausules zijn opgenomen, waarmee hij kan gaan en staan waar hij wil. Hij heeft in de persoon van Raymond Vermeulen bovendien één van de beste managers naast zich staan. Mocht Max Verstappen op enig moment weg willen en de switch maken van Red Bull naar een ander team, dan zal hij naar het beste team vertrekken", zo liet Plooij zich in gesprek met Radio Veronica ontvallen.
Verstappen staat formeel tot en met 2020 onder contract bij Red Bull, maar het is een publiek geheim dat er daadwerkelijk prestatieclausules in zijn contract zijn opgenomen. Wat die clausules inhouden en of Red Bull momenteel goed genoeg presteert om geen beroep te kunnen doen op die clausules is echter onduidelijk.

Top Headlines

Oudere Top Headlines