Max Verstappen wordt morgen getest na ‘close contact’ met Lewis Hamilton!


Mercedes-coureur Lewis Hamilton heeft maandag én dinsdag positief getest op het coronavirus, waarna duidelijk werd dat de Brit aankomend weekend de Grand Prix van Sakhir gaat missen. Er is nu een onderzoek gedaan naar de mensen waar Hamilton mee in aanraking is geweest.
Zo moet assisente, Angela Cullen, hoogstwaarschijnlijk ook in een 10-daagse quarantaine, aangezien zij constant bij Hamilton is, op en rond het paddock. Maar niet alleen de trainster van Hamilton wordt met extra zorgen getest.
Ook Max Verstappen en Alex Albon zullen woensdag een test ondergaan, nadat zij het podium hebben gedeeld met Hamilton na de Grand Prix van Bahrein. Dat meldt Erik van Haren, journalist van De Telegraaf.
Over Hamilton: Mercedes heeft al zijn zogeheten 'close contacts' gemeld aan de FIA. Zijn trainster zal normaal gesproken bijvoorbeeld ook tien dagen in quarantaine moeten. Hamilton stond zondag op het podium met o.a. Max Verstappen, die morgen opnieuw wordt getest. #F1 — Erik van Haren (@ErikvHaren) December 1, 2020Het bericht Max Verstappen wordt morgen getest na ‘close contact’ met Lewis Hamilton! verscheen eerst op GP33 .

Top Headlines

Oudere Top Headlines