George Russell: ‘Vergelijk mijn rondes met die van Lewis Hamilton of Max Verstappen’

George Russell boekt enorme progressie en laat zien dat hij meer waard is dan een stoeltje bij Williams. De Britse coureur zet zijn ronde vaak naast die van Lewis Hamilton of Max Verstappen en kijkt dan of hij hetzelfde heeft kunnen doen.
Wat George Russell heeft laten zijn bij zijn invalbeurt voor Mercedes, bewijst dat hij een enorm groot talent is. Hij haalt altijd het meeste uit de Williams, maar dat is niet genoeg om punten te scoren. Hij vergelijkt daarom zijn rondes vaak met die van Lewis of Max.
“Ik ben altijd eerlijk tegen mezelf en weet dat er veel meer in zit”, begint Russell tegenover Autocar . “Als ik een ronde van Hamilton of Verstappen bekijk, dan weet ik of het mij is gelukt om hetzelfde te doen, of dat ik een stuk bij hen vandaan zit.”
De Williams-coureur wil leren van zijn fouten en geeft die daarom ook altijd toe. “Ik ben mijn eigen grootste criticus”, aldus Russell.
Het bericht George Russell: ‘Vergelijk mijn rondes met die van Lewis Hamilton of Max Verstappen’ verscheen eerst op GP33 .

Top Headlines