Plooij zit even vast in Bahrein: 'Vast iets met een Renault-onderdeel in het vliegtuig'


Jack Plooij kon na de Grand Prix van Bahrein niet meteen het vliegtuig nemen. 'Er was vast iets met een Renault-onderdeel', grapte de Ziggo Sport-verslaggever bij Radio Veronica , doelend op de dubbele uitvalbeurt van Renault in de slotfase van de race waardoor Max Verstappen niet op het podium kwam.
'Ik kom in het vliegtuig, zegt die captain: 'Ladies en gentleman, we hebben een probleem'', vertelt Plooij. 'Vervolgens hebben we drie uur in het vliegtuig gezeten, maar konden we alsnog niet weg', gaat hij verder op de radiozender.
Daarna kon Plooij weer terug naar het hotel en maakte hij er één grote klaagzang van. 'Toen moesten we weer het land in, was de visum niet geldig, moet je uitleggen wat je komt doen, etc. Komen we in het hotel, ligt er een hele rare meneer met een witte jurk in je hotelkamer, had ik de verkeerde sleutel.'
Spin Verstappen
De tandarts ging ook nog even in op de spin van Max Verstappen in de uitloopronde van de race . 'Zoiets is niet gevaarlijk, de bandjes zijn op en hij zat waarschijnlijk even op zijn stuur te kijken. Ja, dat gebeurt weleens', was Plooij nuchter over de spin van Verstappen. 

Top Headlines