Rich Energy-CEO plaatst opvallende ‘Mazepin-tweet’ op Twitter…

William Storey, oprichter en baas van Rich Energy, heeft op Twitter wederom voor ophef gezorgd. De excentrieke Brit liet weten dat Haas F1 Team, het team dat in 2019 gesponsord werd door Rich Energy, een uitstekende keus heeft gemaakt voor dit jaar.
Nikita Mazepin werd namelijk aangekondigd als coureur bij het Amerikaanse team, wat niet in goede aarde viel bij het overgrote deel van de Formule 1-fans en kenners. Toch is niet iedereen negatief over de Rus.
Het ongevraagd betasten van een vrouw, feest vieren in een volle club tussen twee races in en gekke capriolen op de baan uithalen. Het zijn slechts een paar voorbeelden van Mazepin’s acties in 2020. Toch kreeg de Rus een stoeltje bij Haas, mede dankzij zijn steenrijke vader.
Maar wat iedereen ook denkt van Mazepin, hij heeft in ieder geval één fan: William Storey. Zoveel wordt duidelijk uit de Tweet van de Rich Energy-CEO.
“Gene Haas heeft een fout gemaakt toen hij tegen mij in ging, nadat hij om de tuin werd geleid door wat zakelijke investeerders. Maar hij heeft nu een goede zet gedaan door Nikita Mazepin en Mick Schumacher te tekenen. Beide zijn van een werelds niveau. Mazepin is, in mijn ogen, een toekomstig wereldkampioen”, aldus Storey op het social media-platform.Gene Haas made a mistake going against me after being misled by some corporate investors, however he has made a great move signing @nikita_mazepin & @SchumacherMick who are both world class talents. #Mazepin a future world champion in my view. #HaasF1 #FormulaOne #Business #F1 pic.twitter.com/d2xeLRPlYj — William Storey (@richenergyceo) January 23, 2021

Het bericht Rich Energy-CEO plaatst opvallende ‘Mazepin-tweet’ op Twitter… verscheen eerst op GP33 .

Top Headlines

Oudere Top Headlines