Italiaanse media: 'Leclerc werd verraden door de motor, Vettel verloor de focus'


Ferrari leek in de Grand Prix van Bahrein op een gemakkelijke dubbelzege af te kunnen stevenen, maar die kwam er echter niet. Daarentegen was het Mercedes die dat wel voor elkaar kreeg, terwijl Ferrari wederom zijn mogelijkheden dus niet benutte. Vanzelfsprekend is de Italiaanse pers hard voor Ferrari. 
'Er zijn zorgen om de motor en Sebastian Vettel ziet alweer spoken. Leclerc zorgt er toch nog voor dat er gelachen kan worden. Hij heeft in twee races Ferrari namelijk laten zien dat hij over talent en wilskracht beschikt', valt in La Gazzetta dello Sport te lezen.
Repubblica gaat in op het motorfalen van Leclerc. 'Leclerc werd net voor het einde van de race verraden door de motor. Vettel wist hem in te halen, maar even later gebeurde het omgekeerde. Door de druk van Hamilton verloor Vettel de focus.'
'Vettel spinde door de zenuwen'
'Leclerc moet vanwege kuren met de motor nog even wachten op zijn eerste overwinning. In het gevecht met Hamilton werd Vettel zenuwachtig en daardoor raakte hij in een spin', vat La Stampa het geheel samen. 

Top Headlines